Предлагам: Развиваме инстаграм профили (реални последователи)

bhopz

Active Member
Рейтинг - 70%
7   3   0
Здравейте! Популяризираме инстаграм профили, като вие си определяте аудиторията, която да обхванем. Последователите, които ще започнат да следват профила ви ще бъдат напълно реални и активни потребители, които ще бъдат пренасочени от акаунтите, които вие изберете , те ще имат своята активност ( харесване и коментиране ) !
За пакети с последователи и цени - пишете лично съобщение или през контактната форма в сайта http://getpopular.eu/realni-posledovateli.html
Цени ни са най-ниски на пазара в момента!
п.с добавяме и последователи, които са само за бройка на профила :)
 
200 последователя за 39.99 лв? 500 последователя 64.99? 1500 последователя 199.99 лв?
Хахахахахахахахаха тези цени са смешни... Цените били най-ниски на пазара...
На ден правя на всяка моя страница по няколко стотин последователя дори без да влизам в профила и да правя нещо...
Когато се занимавах с развитие на акаунти вземах по 30 лева на седмица и правех по 2500-3000 последователя седмично минимум...
Тези цени са меко казано СМЕШНИ! Дори не се налага да влизате в профила. Последователите ги купувате и те не са активни - най-много 10% от тях да са и да 5% от тях да харесват постовете, ако имате късмет.
Но това да искате 65 лева за последователи, които се правят лесно за 1-2 дни...
 
Поредният, който не е използвал услугите и говори празни приказки. Ако ти ги купуваш и си надуваш акаунта с 10к и нямат активност си е твой проблем. Тези цени са за реални таргетирани последователи, които имат интерес към профила и сами са взели решение да последват профила :) Колкото и да сипвате и да се опитвате да сваляте репутацията, няма да се получи.. хората които правят бизнес и искат да се развиват се връщат винаги при нас :)
 

Горе