Развиване/Поддържане на Фейсбук страници

Petyr Petrov

New Member
Здравейте,
както е и заглавието на темата, предлагам услугите си за развиване и/или поддържане на Фейсбук страници или профили. При интерес това може да се случи и за акаунти в Туитър и Инстаграм.

Преди да продължа искам само да дам малко информация за себе си. Бил съм журналист 5 години, след което започнах работа в рекламна агенция като пиар(в трудовата ми характеристика се води експерт "Връзки с обществеността", ако това въобще има някакво значение).
Знам, че има и други теми на тази тематика, но не бих искал да "засенчвам" колегите в техните им теми. (Понякога тавтологията е забавна). Това е тънка шегичка. :) Просто смятам, че не е ок да пиша в техните теми, че предлагам еди-си-какви услуги и затова е по-добре да направя своя.
Дотук съм поддържал страници на следната тематика:
- новинарски;
- спортни;
- за обяви;
- курорти - зимни и летни;
- автомобилна тематика;
- здравеопазване (доктори и клиники)
- строго специфични - за злато и валута;
- енергийни;

Вероятно пропускам и други категории, но това все пак е базова информация.

По същество:

Предлагам създаването на нова страница със съответната визия или поддържането на вече съществуваща. Обсъждане на таргет групата, целите на страницата, изготвяне на стратегия и план за съдържанието й и опция за провеждане на рекламна кампания. Крайната цел, разбира се е, популяризиране на страницата и съдържанието й да достига да по-голяма аудитория, която Ви интересува. Както и информация за потребителите за Вас/Вашата фирма и обратна връзка.

Всичко това ще е придружено с месечен мониторинг как се развива страницата, колко нови души са я харесали, статистика кои постове са най-четени и интересни за феновете.

Броят на постовете (по 1-2-3 до 4 на ден или по 1-2-3 на седмица, както смятам, че е оптимално) ще бъде по Ваша преценка, след като обсъдим по специфично детайлите. Генерално е това, като си запазвам правото за допълнителна информация на лично съобщение, пишем си по мейл или се чуем по телефон.
Мейл за контакт - petyr.petrov91@ gmail.com
(Без място след маймунката)
 

Горе