Развиване на сайт за запознанства.

roskobe

New Member
Здравейте.

Дайте идей как да развивам сайт за запознанства, рекламирах тук-там (безплатно), но от 100-те посещения не мърда. Тъй като няма контент на кое да наблягам, събмит в директории, директна реклама? Ударете едно рамо по въпроса. Ще са ми нужни Вашите съвети! skype-beer.gif :)
 
От: Развиване на сайт за запознанства.

Събмитът няма да го вдигне кой знае колко. Платената реклама ще е най.добрият вариант.
Развивай и форума...при него ще има контент...което ще помогне за развитието на целия проект.
 
Като първо искаш или не ще ти се наложи да събереш поне минимален контент, все пак паяците какво да видят: "Милена, Гергана и Румяна търсят сериозна връзка" :) Направи си поне няколко блога, оптимизирай ги и постави връзки към сайта си, отделно си купи релевантни входящи връзки, разбира се ще трябва да събитнеш сайта и в директории. Положителен резултат ще получиш и от добавяне на статии с линк към сайта ти, постване по блогове и тематични форуми (без спам разбира се)! Закупуването на директна реклама е добър маркетингов ход, но след добре направен план, единственият недостатък на този вид реклама е, че трафика който ще получиш ще бъде временен (за периода през, който се върти рекламата). Освен това напоследък хората започнаха да използват масово социални мрежи, напърво място в класацията е Facebook, затова би било добре да направиш група там и да се опиташ да събереш последователи, това също е много добър начин за привличане на таргетиран трафик!
 
От: Развиване на сайт за запознанства.

"Подскажи" сайта на познати ученици, които да го рекламират в даскалата. Като за начало ще вдигнеш посещенията :)
 
От: Развиване на сайт за запознанства.

Най-вече реклама, при такъв сайт целта е да се привлекат колкото се може повече потребители.
 
От: Развиване на сайт за запознанства.

Да Facebook група има, но и там е зор с разпространяването, 60-70 човека за сега. Блог казвате да направа? Не разбрах със какъв контент да го пълня, защото сайта е такъв, че... съдържание е трудно да се измисли. :)
 
От: Развиване на сайт за запознанства.

Като начало махни досадния прозорец с гласуването... Освен, че би отблъснало много потребители като мен, е и супер неефективно. Бил съм на първо място за дадена категория в БГТоп-а и какво? Никаква полза... Иначе конкретният ми съвет е директна банерна реклама в сайтове за сваляне на музика, пищови за училище и др., които вълнуват таргета ти.
 
Re: От: Развиване на сайт за запознанства.

Прашам ти на ЛС моите съвети :)

що бе, срам ли те е нещо?
 
От: Развиване на сайт за запознанства.

Не, но има малко критика за някои неща, затова на ЛС :)
 
а, ясно :)
 
От: Развиване на сайт за запознанства.

много убав форум...
продайте ми един такъв
да си напрая кефа да банна сички юзери...
и да си избия комплексите:)
 

Горе