Развитие на блог

nedqlkov

Member
Рейтинг - 100%
8   0   0
Здравейте, търся някой да ми развие блог с цел печалба от google adsensе. Блога е about-varna,blogspot,com . Нямам време да се занимавам с него а виждам потенциал. Човека който ще работи по него е добре да е от Варна. Искам да се добавят по 1 статия на ден поне за забележителности, заведения, паркове и т.н.

Също така искам да бъде издигнат в google search. Всеки да каже колко пари иска за да започна да печеля от adsense на ЛС.
 
От: Развитие на блог

Аха... инвестирал си в регистрирането на "потенциалния" безплатен блог, и сега търсиш някой шаран да ти го развива, а ти само да прибираш пачката.
То не става така.
Да речем, че една читава статия е минимум 5 лева. За "издигането в google search" хич няма да споменавам цифри, щото ще се уплашиш съвсем.
И така:
Ще изкарваш ли по 5 лева на ден да си платиш статията само? Не мисля.
 
От: Развитие на блог

Първо ще трябва да си вземеш домейн според мен. За 500 лева ще добавям по една статия всеки ден, която е бъде събмитвана в 30ина бг.соц. мрежи. Отделно сайтът ще бъде събмитнат в уеб.директории и 30 статии ще бъдат добавени в артикъл директории.
 
От: Развитие на блог

500 лева са много. 300 и може да се разберем :) Домейн ще бъде купен веднага след като намеря човек да се захване с блога.
 
От: Развитие на блог

Пратил съм ЛС.
 

Горе