Ако искаш да се развиваш във форума, ще се наложи да си спечелиш уважението тук - принципно за форума си г-н никой и е логично някой да даде препоръка от този форум, към другите ползватели на форума, т.е. за това искат някакво ревю.
Наясно съм, че един качествен бизнес план отнема време и усилия, че да го дадеш безплтано, но може да пробваш ревю с малко по-детайлен бизнес канвас.
Здравей,
Напълно осъзнавам, че съм нов за този форум. Препоръките се надявам да получа от доволни от нашите услуги, знам че това няма да стане за ден или два

. Бизнес канави има вече достатъчно в интернет, информация за структурата и какво трябва да съдържа един бизнес план също е свободно достъпна. Нямам претенциите да уча когото и да било.
Предлагаме услугите си на хора, които имат бизнес проект в който наистина вярват, вложили са време, усилия и средства, търсили са начини за финансиране, но поради една или друга причина не са успели да получат кредит от банка или да привлекат инвеститор. Не се ангажирам с обещания, не казвам че с нас те ще получат на 100% пари за своето начинание. Гарантирам, че първо ще прегледаме проекта и ако наистина сме убедени в икономическата му логика и перспектива, то тогава бихме съдействали при тъсенето на подходящо финансиране.
Какъв е смисълът на един бизнес план, ако този който го презентира пред инвеститори не познава в детайли финансовият модел на базата на който е направен?!?
Това за мен е все едно да направиш уебсайт за клиент, без SEO, без да му покажеш как да се рекламира най-изгодно през google или социалните мрежи. Да му вземеш парите и да го оставиш в кълчищата. В същото време клиентът може да си е платил само за кълчищата...

, но трябва да е предупреден за това.
Поздрави и пожелания за успешни начинания:Станислав