Режат заплатите на доносниците от СерГей Бардака ДанС-Кръчмата отново на магистралата

niks

New Member
Трус в ДАНС - режат с 1/3 заплатите

Заплатите на служителите от ДАНС ще бъдат орязани, съобщава “24 часа”. Информацията е потвърдена пред изданието от Светла Берова от пресслужбата на агенцията. Това е вторият удар срещу спецслужбата, след като правителството предложи обезщетенията при пенсиониране да паднат от 20 на 15 заплати, като при това за база се взема не пълният размер на последното месечно възнаграждение, а само 75% от него.

При среднистите на работа в спецслужбата пък заплатата почти се изравнява със средната чиновническа - коефицентът ще е 1,1. С подготвените промени минималното възнаграждение на агентите от най-ниско ниво ще падне от 1278 на 789 лв., а при сътрудниците - от 827 на 526 лв.

Това обаче не са реалните заплати на служителите от ДАНС, коментират осведомени. По неофициална информация агентите вземат 2-3 пъти повече от колегите си в МВР. Освен това към основните заплати се включват редица добавки като т.нар. порцион, агентурни, командировъчни и т.н.

Въпреки това орязването ще е чувствително. Служител от средно ниво споделил, че заплатата му вероятно ще падне с 600-700 лв.

Свършва ли времето на ДАНС?

Служители от агенцията си правят сметката и бягат, за да не загубят десетки хиляди лева.С предложената от кабинета „Борисов” промяна на Закона за агенцията чувствително се намаляват заплатите на тези хора.Идеите на работодателски организации и правителството да орежат социалните придобивки на служителите в ДАНС са на път да ударят самата агенция. Това, което се очакваше, започва да се случва. И няма нищо за учудване.

Всеки си прави сметката и ако една или друга промяна в Кодекса за социално осигуряване и Закона за ДАНС, каквато вече влезе в парламента, го ощетява за години напред, е напълно обяснимо да побърза да се уволни до края на годината. Подобни действия вече предприемат тези, които с купуване или не на осигурителен стаж, могат да се пенсионират по сегашния режим. И то до края на годината. Вече се подават заявления за напускане на агенцията.
===================================

Настъпват тежки времена за Кръчмата, Бичето(или по скоро Мишлето което редовно ми репортва постовете и сере в профила ми)..както и останалите знайни и незнайни пачаври (доносници)

Гей Бардака ДАНС го създаде украйнския педераст от юдейски произход СърГей по идея на неговата съветничка и доказана провинциална швестерка Петкана Сертова която стана и главна Маман.

По късно контрола над доносниците се пое от руската рязаната помашка шафрантия Асана Омерова която съвсем логично събра всички курви и педерасти от столичните и провинциални бардаци под крилото си като ги направи агенти и дори изгради жива онлайн връзка от централата до бардаците за да може Сертова и останалите уруспии да мокрят котетата по време на "тежката" служба и при отсътвието на рязаните тъпкачи Момчил и Хаджи-олов.

Сега ще настъпи тотално обезценяване на платената любов а курварниците няма да съберат труженичките, които ще бъдят принудени да се върнат отново на работните си места, а именно магистралите защото с 600-700 лева не се живее.:p

Какъв ли нещастен живот лишен от майчина грижа трябва да си имал за да станеш доносник в ДАНС ?

Или трябва да си расъл в пълна мизерия и да си се продал за пари, или да си бил многократно изнасилван от баща си или мангалите в социалния дом в който си пребивавал поради липсата на родители....... третия вариант е да си потомствена милиционерска пачавра което ще рече че курвенския занаят ти е в кръвта.:)
 
От: Режат заплатите на доносниците от СерГей Бардака ДанС-Кръчмата отново на магистра

Веднага се намериха заместници на напускащите пачаври

Счетоводителите стават шпиони на ДАНС

Абсурд! Хората, които ни водят сметките, ще ни клепат пред властта

Депутатите намериха безсмислена работа на агенцията, вместо да я закрият

Счетоводителите са в паника. Парламентът със закон ги задължи да станат извънщатни агенти на ДАНС. Безумният текст беше гласуван от депутатите непосредствено преди лятната ваканция, но тогава мина незабелязано. С промените в Закона за мерките срещу изпирането на пари сред тези, които са задължени да следят и докладват за подозрителни сделки, бяха включени и „лицата, които по занятие извършват счетоводни услуги”.

Сега обаче работата става сериозна. До края на ноември всички фирми, които се занимават със счетоводство, трябва да представят в ДАНС „вътрешни правила за контрол и предотвратяване изпирането на пари и финансирането на тероризма”. С тях счетоводителите трябва „да установят ясни критерии за разпознаване на съмнителни операции или сделки и клиенти” и „да регламентират събирането, обработването, съхранението и предоставянето на информация на дирекция „Финансово разузнаване" в агенцията. Казано накратко, докато обслужват своите клиенти, те трябва да ги шпионират и да донасят за техните операции на властта.

Другият парадокс е, че счетоводителите на трудов договор не са задължени да дават такива сведения. А именно големите фирми, които поддържат собствени счетоводни служби, имат ресурса да извършват мащабни финансови транзакции. Всички по-малки дружества обикновено сключват договор за счетоводно обслужване с външни лица. Следователно законът изисква да бъдат следени за пране на пари малките, а не големите.

Агенцията беше създадена от предишния премиер Сергей Станишев, за да намали влиянието на министъра на вътрешните работи Румен Петков. Заради това „българското ФБР” получи огромни пълномощия и персонал. С края на мандата на тройната коалиция всички тези основания отпаднаха. Бойко Борисов обаче не премахна ДАНС, а само намали правата й, като върна повечето от нейните служители обратно в МВР. За четирите години на своето съществуване ДАНС се отличи преди всичко с периодичните скандали, свързани с подслушването на политици и журналисти (операция „Галерия”) и дори на самия премиер Бойко Борисов (заради което председателят на агенцията Цветлин Йовчев подаде оставка).

Страховете на счетоводителите са много. „Ако съмнението ми в някое лице (сделка) ме заведе в съда за клевета, губя всички клиенти” – пише един от тях. Друг се възмущава: „Тази държава поддържа полиция колкото за три такива държави. Ами да бъдат така добри да си вършат работата.” Обаче законът, добър или лош, си е закон и сроковете изтичат. Кое ще е следващото безумие на депутатите? Дали няма да задължат свещениците да докладват на ДАНС след изповед?

Други материали от същия автор ще намерите в интернет на адрес: www.krumblagov.com

Крум Благов

..................................

Има ли ИДИОТИ в Славяно Мангалистан които ще ползват услугите на "счетоводители" при тези техни нови задължения към Задунаевския Комунистически Колониален Кенеф ?

Бойко закривай Бардака, да не го закрием посмъртно поради липса на персонал:twisted:
 

Горе