Рекламата и бизнеса - Криворазбраната цивилизация

$INeed$

Well-Known Member
Първо ще пусна едно клипче:

[video=youtube;kr9wbCGKaQc]https://www.youtube.com/watch?v=kr9wbCGKaQc&list=UUR9nF_qXRbA7dKuXZUeNLRw[/video]

А сега ще попитам рекламодателите - Вие мислите ли, че този ефект търсите за бранда си? И не говоря за интернет реклмата, която вече става досадна и тя в тези видеа на YouTube и Vbox7, където или чакаш или нямаш търпение да се появи този Skip Ad, за да си гледаш това, което си искаш ти.

Не знам какво е вашето мнение, но моето е горе долу като на клипа - олигофренски, натрапчиви, досадни. А от гледна точка на рекламодателия, не знам колко са доволни от това, което чуват от клипа, но щом маркетинг директора им е казал, няма проблем - то в една друга тема стана ясно, че там са безмозъчни мекотели. ;)

Няколко хляди левове набутани в ТВ реклама и ефекта ясен - клипа, които е постнат. Не знам защо още мислят, че това е някакъв ефективен начин за достигане до потребителите, но си продължават усилено в тази посока. :) Странно. Аз лично не съм видял някъде да се рекламира Windows, Apple, Google? И пак са №1 при нас. :) Просто тук са пълни смешки и не могат да измислят нищо повече от тоа да са евиридж хора и специалисти, ако мога да ги нарека специалисти. ;)
 

Горе