Реклама в моя блог

ilianskim

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте , мина известно време и реших да продавам реклама на моя блог . Ако някой има интерес ето условията за реклама
Блога е с ПР4 , вътрешните страници с ПР3 и повечето статии с ПР2 или 3.
Месечно се посещава от около 35 к уникални посетителя . [/url]
 
Цените не са лоши, но според мен трябва да си отключиш брояча от tyxo за да видят рекламодатели от къде ти идва трафика.
 
Абе то брояч на тиксо , аз мисля да го махам съвсем ти ... да го откривам .
Но да някаква статистика ще предложа , но тая на WP e малко трудна за показване на друг . Може да сложа един PHP брояч на хоста
ето снимка на трафика последните няколко дни
bgblog.jpg
 
Мерси все пак.
Можеш ли да гарантираш драстична промяна в посещенията за 20-те лева на месец? Един линк пр7 струва 10 Евро/месец в директория 8)
 
Гаранция , не мога да дам ,а и не съм длъжен да давам . Посещаемостта зависи от тематиката на рекламирания сайт , а относно линка от ПР6 за 10 евро в директория . Интересно коя директория ще те линкне от подстраница с ПР6 , имаш предвид да си в някой директория където твоя линк ще е на 1000к подстраница с ПР4 или макс 5 . Поне аз не знам по силна от ДМОЗ и Гугъл и там линковете са на страници обикновенно ПР4-5 рядко 6 и са от една страница.В блога има 300 с ПР между 2 и 4 . За сега това е обяснението .Има за моя радост интерес , значи някой виждат по по-различен начин нещата .
 
Питам информативно разбира се.Блога ти е хубав, само дето му липсва дизайн, други забележки нямам. Може да се включа преди следващия update на Google
:)
Поздрави
 
Благодаря ти за градивната критика . Дизайна наистина не е сред приоритетите ми , а що се отнася до участието ти - Заповядай всичко е напълно безплатно :)
 
Това е напълно разрешено :) всеки може да си направи описание на сайт ,услуга и да постави линкове към 3-5 10 ключови думи . Стига статията да не се състои от 5 думи с 5 линка :) . Линковете в статиите са напълно нормални няма ref="nofollow" на линковете в статиите , само в коментарите линковете са нофолоу . Така че , заповядай направи си article marketing на всички твои сайтове и услуги .
 

Горе