Решение на "въпросника" във фейсбук или как да се предпазим от спам

ktomov

Premium
Понеже в последните 2-3 дни, адски много започнах да събирам нерви на някои от "приятелите" ми във фейсбук, днес изтрих трима-четерима, понеже ми писна да им чета дневния лексикон.
Предполагам, не съм единствения недоволен от новата "брилянтна" идея на разработчиците на сайта, които волно или неволно са пропуснали възможността да криеш от news feed-a приложението наречено "Questions", а и да не изключваме факта, че все още това приложение не е включено в privacy настройките, което пък значи, че всеки ваш отговор може да се види от всеки потребител във фейсбук (което е пълно нарушаване на поверителността).
Та какво искам да кажа:
1. Не отговаряйте на въпросите, поне не все още - когато се включи в privacy-то опция да се показват отговорите на група от хора ще е окей.
2. Ако сте се подразнили от спама който ежедневно се бълва във фийда, ползвайте тази добавка - http://www.fbpurity.com/install.htm - работи под всички известни браузъри (аз в момента съм с Хром) и съм безкрайно доволен от постигнатите резултати. Как да я ползвате тук - http://www.fbpurity.com/user-guide.htm
 

Горе