Ръчна изработка и малко помощ

Silver320

Member
Здравейте на всички.Нов съм във форума като винаги съм смятал че мога да се оправя сам но ето на дойде денят в който ми трябва помощ.Поради стеклите се обстоятелства в момента съм без работа (доста дълъгболничен).Чакам дете а нямам никакви нормални приходи и физически съм не годен заизвестен период от време.Та затова започнах да мисля хиляди варианти с минимална инвестиция и започнах да гледам модели на гривни и да ги правяръчно.Пуснах страница във фбпуснах и реклама но дохода отпродажбите (12-30)лв наден,седмица не ми стига до никъде.Та въпроса ми е има ли вариант да разработя това с което съм сезахванал или да преключвам?
 
След точка или запетая се пише интервал :). Еми как да преценим ние какво да направиш от две изречения, ти си виждаш най-добре. Ако питаш дали има потенциал да правиш повече пари, има толкова потенциал до колкото на ден можеш да изработиш като бройка. Останалото е маркетинг. Ако искаш може да пробваш и нещо друго, за начало заедно с това, а после което потръгне повече.
 
След като имаш приходи от продажби, значи е добре. Колкото повече популяризираш страницата, толкова повече клиенти ще имаш. Трябва да наблегнеш на това.
 

Горе