Сайтът Nekorektno.bg - място за чистене на сметки

stanna

New Member
Здравейте,

Смятам, че това, което имам да кажа -- ще е интересно на много българи и не само.

Сайтът Nekorektno.bg е не само място за разчистване на сметки! Това е ИДЕАЛНОТО място за разчистване на сметки! Не се съмнявам, че измамници има адски много, и много от вас биха искали да помогнат или да си отмъстят като ги докладват, защото нашите институции не си вършат работата, но в този сайт липсва модератор, администратор или който и да е, който да проверява информацията и да я модерира. Никой не изисква никакви доказателства, и всеки може просто да влезе през прокси или да седне в някое интернет кафе и да си напуска каквото си иска!

Много мои приятели и познати бяха наплюти по жесток начин от нелоялна конкуренция в това сайтче, и просто чашката ми кипна. Може все още да не сте усетили какво е да ви провалят живота, какво е усещането да ви сринат бизнеса, да стоите гладни и да мизерствате, докато хората, които ви мразят протриват мазни пръсти, отпиват си кафенце и си хапват щруделче върху провала ви и изпитват извратена радост от собствения си зъл успех, но това се случва! Случва се, като всеки може да публикува безброи неистини на сайта Некоректно.бг! И се прави постоянно!

По всяко време, всеки, може да стане жертва на подобно нещастие, и никой не е застрахован. Достатъчно е някой да се раздразни, че не сте му направили малко отстъпчица в OLX и да ви пусне всичките лични данни в Некоректното. Аз мога да се регистрирам в момента и да напускам невярна информация за всеки един от вас. Трябва ми само вашият телефон, имена, като чрез имената и телефона мога да ви изкопая снимките от Фейсбук, Инстаграм или Снапчат и да ги напускам в нета!

Възнамерявам да изложа цялата скрита политика на този сайт на публичност, в Ютуб влог, в блог, и Фейсбук страница, и хората които са били ощетени, да се съберем в едно общество и да вземем мерки срещу подвеждането на отговорност на собствениците на този сайт. Никой около моето обкръжение не се е занимавал с "нечистотии", никога! И нека не забравяме, това което стана с Мотикарчето, така ще стане и тук, убедена съм. Българинът търпи, но когато се изнерви, историята показва ... че нищо не може да ни спре!

Убедена съм, че този сайт всъщност се държи от група полицаи, бивши или настоящи, или може би и групировка. Близко е до ума и вие да се сетите кой е анонимникът, който стои зад този сайт. Сайт, който дори няма телефон за обратна връзка.

Обърнете време на този въпрос, събудете се братя и сестри българи, преди да сте станали поредната жертва на "чистенето по мутренски".

Благодаря на тези прочели романа ми.
 
Здравей и на теб, като гледам явно са те осрали (може и да е с причина) и бързаш да се регнеш тук (преди малко) та да споменеш все пак че сайта е боклук и нищо вътре не е истина (да си измиеш задника с извинение)
В случая има много по-удобни места за случая които да проверят дали съдържанието е легално и вярно, както има адвокати и много други институции които да се занимават със невярното съдържание и прочие.
Иначе самия сайт ако се барне малко и се поддържа правилно ще има потенциал и ще е полезен за обществото ( но няма бъдеще ) тъй като никой няма право да споменава лични данни на трети лица камоли публично.

В случая колкото твърденията са верни там толкова и твоите са верни тук!
Нищо лично!
Няма такива термини като "разчистване на сметки" в някакъв сайт.. даже по-скоро ми звучиш като рекламодател на въпросния сайт и даже мисля че темата е за коша, профила ти също!

Гледай 2-3 интервюта на Слави Трифонов дето го шариха по разни сайтове, какво ги сполетя! Човека му писна на оная работа и им е*а мамата.. от тогава нещо не съм чел клевети за него, и ако хората имат акъл няма и да си врат носа дето не им е работа.
Мога да дам пример и декстоп.бг мисля че те бяха (ако се бъркам се извинявам) дето се въртяха някакви интриги между конкуренти (как някъв влогър храни конкуренцията и благославя конкурента)

В интерес на истината вече сме 21 век и нещата почнаха да се затягат (да се подреждат) както проблема с клевети, неверни информации, така и проблема с разпространяване на лични данни, измами, схеми и мнооого други.

Както казах, ако са те опарили и има нещо невярно най-малкото обърни се към Господари на ефира те реагират най-бързо! Подбери малко инфо и на други неверни от въпросния сайт примерно посъбери малко доказателства и др и готово за 2 дни сайта ще литне и много бързо се намира всеки няма такова понятие като "АНОНИМНИ" в днешно време.

Успех!
 
Най ги обичам такива сайтове, пълни шитни. Честно казано нищо от там ме ми вдъхва доверие.... харесват ми сайтове ревюта, там реално може да се прецени кой става, кой не, но вече и социални мрежи има...а такива некоректни, измами и прочие ми идват малко фейк. Без да обиждам собственика на сайта, ако е от тук, но това е кофти идея да имаш такъв сайт.... въпрос на време е скоро да получи честитка или някоя друга глоба или призовка.
 

Горе