Сайт за видео чат!!!

hemings

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Продава се сайта Spidex.org , сайта се показва на трето място в гугъл при ключова дума "Видео чат" и 1-ви линк при ключова дума "Видео чат за българи". Сайта има минимум 1000 уникални посещения на ден без абсолютно никакви реклами и разменени банери. Приложението видео чат е закупено с лиценз за домейна и работи със собствен стрийминг сървър ( Флаш Медия Сървър - FMS2) който е нелимитиран от към едновременни връзки. Сървъра влиза в цената на сайта.
Системата за потребителски профили е тип "Фейсбук" като за всяка заявка за приятелство, лично съобщение, харесване на действие, ново мнение в дискусия, покана в група, коментар на стена се получава уведомителен и-мейл.
Във видео чата могат да се гледат много камери едновременно, да се провежда личен и конферентен чат, както и да се създават лични стаи с личен (парола) и публичен статус.
Сайта разполага с уникален администраторски панел предоставящ пълен контрол на администратора над всичко което се случва.
Като допълнителни екстри сайта разполага с блог система, игри (в момента спрени), споделяне на клипове от youtube , vbox7 и още 10 сайта, коментари към профилите, виртуални подараци, система за бюлетини и още много неща за които няма да ми стигне мястото. Сайта се продава с осигурен хостинг за 3 месеца след продажбата както за самия сайт така и за сървъра. В момента сайта се хоства на superhosting.bg а сървъра за видеочата на моя линукс машина.
Сайта има интегрирана с Mobio.bg система за СМС-и която в момента е спряна.
За повече информация се свържете с мен на скайп или на телефон: 0898519629

Домейн Име | URL: spidex.org

Приблизителна Цена: 1600 лв

Уникални Посетители за Месец: до 50 000

Регистрирани Потребители: 5700

Page Rank: 3

Уникално Съдържание: Да

Система: С Лиценз за Домейна

Дизайн: Безплатен / GPL

Приходи: 1000

Начини на Плащане: Банков път

Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ

Домейн Име | URL: spidex.org

Приблизителна Цена: 1600 лв

Уникални Посетители за Месец: до 50 000

Импресии на Месец:: 15 000

Page Rank: N/A

Уникално Съдържание: Да

Система: С Лиценз за Домейна

Дизайн: Безплатен / GPL

Приходи: до 1000 на месец

Начини на Плащане: Банков път

Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ
 
Последно редактирано:
От: Сайт за видео чат!!!

@antonioganchev, ако следиш темата да ти кажа че не мога отговарям на лични съобщения незнайно защо. Така че ако може нека говорим по скайпа. Относно статистиката мога да ти пратя пратя видео клипове с подробна статистика: кои страници се посещават във всеки един момент, уникални, имресии и хитове, най-активни потребители за деня, от кои търсачки са влизали, какви ключови думи са ги довели, препратки от други сайтове и още най малко 30-тина неща. Относно какви печалби носи сайта ще отговоря че докато ползвах гугъл-адсенс ми докарваше 100 долара за месец и половина но тогава посещенията бяха по малко (около 350-400 уникални) така че въпроса с печалбите на сайта е много относителен и зависи изцяло от администрацията, освен това този сайт и разполага със перфектна система за СМС-и която добавя трето поле в което да се въведе получения код от СМС-а. В момента е спряна и рекламите от сайта са премахнати с оглед намерението ми за продажба. Намери ме на скайп, парите ми трябват спешно инък не бих си дал сайтчето.
 
От: Сайт за видео чат!!!

Последно за 1400 ли го даваш скайпа ми е buba_mimo
 
От: Сайт за видео чат!!!

Продаваш ни безплатна CMS система, а именно Joomla? Излагаш се, момче. :)
 
От: Сайт за видео чат!!!

То попринцип няма значение, че е безплатна, но поне да имаше някакво развитие този проект.
 
От: От: Сайт за видео чат!!!

За листопада мога искрено да кажа че никнейма му върви право пропорционално на мозъчния му потенциал в идиотски синхрон на турската хубост която за радост на мислещите свърши.
За другия хубавец дето си мисли че хората трябва да му продадат фейсбук за 15 лева ... като освен това Марк Зукърбърг ще помилва и майка му по главата, да кажа (предимно на администраторите на сайта)
Абе хора, карайте ги тия деца дето бъкел не вдяват да си пишат годинките поне. Аз ли сега да им обяснявам че и 6909090 домейна да имат с 6909090 платени системи, СИСТЕМАТА (тая централната, дето им помага да пазят равновесие) като не работи просто но-сми. Та за невежите дето се трудят да вадят комбал и дават компетентно мнение по тая тема да кажа:
САЙТА Е ПРОДАДЕН преди около 2 месеца. Така че велики уеб-дизайнери и други безалкохолни напитки помислете си какво значи 7000 И-мейла или 7000 регистрации като за начало.
Прост човек и вързано куче го хапе. :)
 
Последно редактирано:
Първо дай да не бъдеш толкова арогантен. Това е форум, всеки има право на мнение, а не виждам по-горе някой да те е обидил, нали? Така, че дай да не правиш подобни квалификации за хората, само на база 3 получени думи от тях.
Отделно на това 7000 мейла при липсата на точка упоменаващ за какво ще се ползват тези мейли и какви съобщения ще получават регистриралите се при сегашните условия за ползване означават 7000 потенциални оплаквания за спам. (Не, че нещо, нямаше да го казвам, ама пък най-нагло си го изтъкна в по-горното мнение).

Та дишай малко по-спокойно и внимавай с коментарите. Бизнес се прави, но хвани правилния тон. Да се правиш на бясно куче на ляво и дясно не върви, винаги ще се намери някой с каишка и наморник :)
 
От: Сайт за видео чат!!!

Относно поста на първия тесен специалист: Виж драги, явно невярващите са повече отколкото си мисля нали знаеш какво е бюлетин и система заи уведомяване чрез имейл за дадено действие .... Ама какво съм седнал да се обяснявам в царството на знаещите. Пука ми тука дали някой ще ма бани ... в един сайт който няма значение за мен.
Относно поста на травестита : Поздрави на майка ти и и кажи следващия път като те учи да духаш да те научи и на правопис
 
Опитах се да бъда културен и да ти кажа по нормалния път къде са ти грешките, а и евентуално да те мотивирам да направиш нещо по-добро - греда.
Явно не знаеш какво е това понятие, наречено спам, както и как е регламентирано в българското законодателство. За мое щастие, вече мога да подавам сигнали за спам. "Бюлетините" са ми толкова познати, че ежедневно получавам такива от сайтове, които дори не съм посещавал. Успех на теб, а и на следващият, който ще си плати глоба за неща с които не съм се съгласил.

А след като не ти пука за престоя тук - GTFO. И понеже съм сигурен, че няма да разбереш какво значи абревиатурата:
GTFO.png
 

Горе