Продава се: Сайт за забавни картинки!

magnit

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
76   0   0
Здравейте, Приятели! Продава се сайт за забавни картинки http://zabavnikartinki.com/ . Сайтът е почти нов, но просто нямам време да се занимавам с него и затова го продавам. Има малко посетители и няма приходи, но при добро желание, новият собственик може да го развие бързо и да го направи печеливш. В сайта има качени доста и интересни снимки. Очаквам само сериозни предложения! Пишете на ЛС! Благодаря!
Цена на Сайта - По договаряне .
 
Последно редактирано:
От: Сайт за забавни картинки!

Ъп на темата! Сайтчето вече направи половин месец и гледам, че се развива много добре... Брояча съм оставил отворен, за да може да се вижда от всички. Понеже съм все още нов в тези работи, леко ме притеснява, че трафикът е повече чуждестранен отколкото български. Това трябва ли да ме притеснява или не? Благодаря Ви!
 
От: Сайт за забавни картинки!

Глеадм, че трафика е изцяло от фейса, сайта с фейсбук страницата ли върви или как?

Да, има и страница , която е новосъздадена с около 400 фена, но аз не я предлагам, тъй като феновете са малко и не си заслужава, но ако някой иска да купи сайта , заедно със страницата, можем и да се договорим на ЛС.
 
От: Сайт за забавни картинки!

Ъп на темата! Сайта все още чака своя нов собственик :) . Вече съм вкарал над 1 000 подбрани снимки и гифчета, има опция и за качване на видео, но не съм качвал все още. Като гледам за тези 3 седмици, откакто е създаден, дава добри резултати и до края на месеца ако се продаде - добре, ако ли не - ще си го оставя и ще го развивам, въпреки, че с времето все се гоним... Сайта все още не е регистриран по никакви директории, но мисля, че има хляб в него!
Ако някой го интересува, нека пише на ЛС! Цената я коментирам само там! Хубава вечер на Всички! :)
 
От: Сайт за забавни картинки!

И аз се интересувам от цената на сайта.
 

Горе