Сайт, който е 3 месеца в реконстеукция още не е изпаднал от serp

реконструкция
Не знам какво точно имаш в предвид. Ако сайта съществува, но се правят промени е едно, но ако от ония с картинка, текст или там каквото е underconstruction... и за мен е загадка.
Освен да пази линкове.. щом излизат хърватски, руски сайтове на търсения от България с думи на кирилица.. какво да говорим.
 
Кой е това, дуплекса ли? Седи от 4-5 месеца така и не мърда, кво праат тия немам идея. А иначе има стотици линкове, може за това да не пада, въпреки, че по главните ключове е заминал вече..
 
Сайтът е productovafotografia.com , ключовата дума е продуктова фотография, локация на браузъра софия

Не се оплаквам от конкуренцията, просто експериментирам и наблюдавам алгоритмите на гугъл, кое колко е важно за него.
 
При мен е на последно в първата, май ще изпада и още. Ти да не си с някаква персонализация?
Иначе "по-оборотните" сайтове могат да не мръднат и до 6 месеца, но после пък става фатално и за много време
 
Винаги има разлика в резултатите, като отчита локация и местен бизнес
Махнал съм всякакви персонализации.
Иначе имам предположение, че част от алгоритмите за анализ на гугъл работят с кешове на сайтовете със закъснение от няколко месеца, та затова го наблюдавам и този сайт
 
За мен лично, са започнали изобщо да ни отебват, щото сме умрел пазар и повече средства трее да хвърлят да се борят с вироглавци като нас, отколкото ще изкарат реално :) За това наблягат вече повече на плащачите и другото горе-долу - както дойде :D
 
НЕ знам и аз как става, при мен при най-малката промяна по сайта ми се отразява негативно в позициите в google, а като гледам има сайтове който сменят темата и не мърдат, а според мене смяна на тема в WP си променя изцяло кода на сайта и трябва да мръднат позициите? Сайта ми е в сферата на услугите за пътна помощ.
 
Ами в мой сайт още има влизания от гугъл органик в страници, които от повече от 6 месеца са изтрити :)
 
Колега гледам, че предлагаш реклама в сайтове дай да купя линкове?
 

Горе