Световна седмица по предприемачество

gunshot

Active Member
Ето една интересна инициатива:

Световната седмица по предприемачество има за цел да превърне света в място, където повече хора превръщат идеите си в обещаващи нови бизнеси. Така те решават глобални проблеми и укрепват икономическата стабилност навсякъде. Като част от подготовката за предстоящото шесто издание на Световната седмица по предприемачество (през ноември 2013) организаторите й, със съдействието на Джуниър Ачийвмънт България като домакин за България, провеждат проучване, за да оценят опита на предприемачите. Резултатите се надяваме да помогнат при вземането на информирани решения за бъдещи политики по отношение на новосъздадени млади фирми.

Предприемач ли сте? Моля, попълнете това кратко проучване преди 31 август 2013: http://www.unleashingideas.org/content/gew-policy-survey-2013-bulgarian. Благодарим ви!

Имената и организациите на респондентите няма да бъдат публикувани никъде. Вашите отговори ще допринесат за изготвянето на доклад, обобщаващ състоянието на предприемаческата екосистема в България. Той ще съдържа препоръки за най-важните държавни политики, които е нужно да бъдат въведени, за да бъде насърчено създаването и израстването на нови бизнеси. Ако желаете да получите копие от доклада след публикуването му, моля изпратете заявка по имейл до [email protected], съдържаща вашето име, държава и имейл адрес.
 
От: Световна седмица по предприемачество

Предприемам ракиените компоти да се озаконят! :D
 
От: Световна седмица по предприемачество

За да се получи доклада трябва да се направи това
Ако желаете да получите копие от доклада, моля изпратете и-мейл с тема “GEW Policy Survey Report” на [email protected] (моля отбележете името на своята държава в текста на и-мейла).
Така пише в сайта на инициативата.
 
От: Световна седмица по предприемачество

В България къде ще се проведе?
 

Горе