Сглобяване на онлайн магазин

ExTended

Active Member
Рейтинг - 66.7%
2   1   0
Здравейте,

Трябва ми някой, който може така набързо тези дни да ми сглоби едно сайтче - онлайн магазин. Имам XML база с около 15 000 продукта, избрал съм си домейнче - само ще ми трябва съвет относно дизайна. Т.е. ще се ползва готов дизайн, но не разбирам кой тип дизайн е съвместим с датабазата, така че тук ще трябва да нагласим нещата.

Интересуват ме две възможности на разплащане:
1. Твърда сума за направата на сайта + качването му на мой хостинг.
Евентуално сума за месечна поддръжка.

2. Процент от печалбата - готов съм да разменя някакъв процент от печалбата срещу направа + поддръжка от страна на отсрещния човек. Ако пък някой има мерак освен това да участва и с работа( обработването на поръчките) - може да уговорим и процент, който да е базиран на цялостния принос.

Аз откъм реклама ще си оправя нещата - имам доста голям опит в платената реклама в Google и Facebook, предвидил съм си нещата така, че в сайта веднага да се привлече платен трафик и да не се разчита на SEO. Надявам се още първия месец да го докарам до 10-тина поръчки на ден, а втория - двойно повече.

Имам си и други бизнеси/ангажименти, а и това не е единствения сайт/онлайн магазин, който имам желание да пусна, така че евентуално ще можем да работим дългосрочно заедно и по повече от един проект. Т.е. ако ще е вариант втори, бих желал да работя с някой човек сериозно в дългосрочен план, защото ще ми е в изключителна помощ с това да успявам да балансирам между различните ми ангажименти на дневна база.

Моля да ми пишат хора, които ще могат още идната седмица да се заемат с нещата, защото това същото нещо го чакам 2 месеца да се изпълни от друг човек и първо, че ми писна да чакам, второ, че ми писна парите за рекламата да стоят отделени и да се чудя кога ще стане сайта, та да спрат пропуснатите ползи.

При интерес - за предпочитане ЛС.

Поздрави и приятен ден! :)
 
От: Сглобяване на онлайн магазин

Можеш да ми пишеш Лс. Имам опит с това.
 
От: Сглобяване на онлайн магазин

Здравейте, колеги

Работата по сайта започна, така че вече не търся човек. Извинявам се на хората, на които не им върнах лични съобщения.

Между другото получих някои доста фрапантни ценови предложения от порядъка на 720 - 1 200лв. Не ме разбирайте погрешно, но нали - никога и за 100 години не смятах да давам такива пари за работа, която е за ден-два най-много и то включва да се навърже готов дизайн с готова датабаза, нещо което и някой любител програмист би направил. Разбирам да има нещо времеемко или изискващо някакъв висш пилотаж в програмирането, или пък писането на някакъв код с дни, но такива пари да се искат за толкова лесна работа на мен ми се стори някак си обидно. Не че се сърдя на някой - длъжни сте да пробвате, нали така?

Та това е. Оставам отворен за сътрудничество с програмисти за други проекти. Примерно дропшипинг магазини за чужбина и т.н. Поддръжката от вас, работата по рекламата от мен.

Поздрави!
 

Горе