След пренасочване на сайт не влизам в админ панел

naidobra

New Member
Здравейте, след пренасочване на стар сайт с нов DNS не мога да влезна в админ панела на Wordpress. Само заглавната страница ми се отваря от новото УРЛ, а на който и линк да кликна ми се отварят старите УРЛ и естествено сайта е размазан. Как да влезна в админ панела за да му сеня връзките в Генералните настройки на Wordpress?
 
Ако смяната е станала скоро, има 24 часа, през които DNS сървърите се обновяват. Ако бързаш можеш да си добавиш във hosts файла новия IP адрес. Ако си сменял хостинг, виж дали всичко във .htaccess файла а наред.
 
Според мен става въпрос за смяна на домейна на WordPress. Отваряш си PHP My Admin или каквото използваш за менажиране на базата и търсиш таблицата wp_options (смени wp_ с префикса на базата ти, ако използваш различен такъв). След това търсиш двете опции siteurl & home и заменяш стария домейн с новия. Това би трябвало да оправи проблема. Разбира се, провери си .htaccess файла за редиректи или други rules, които ти съдържат стария домейн и ги замени с новия. Също така, отвори си wp-config.php и виж дали и там старият домейн не е дефиниран накъде.
 
Оправи се. Благодаря за помощта. Пробвах да сложа това в wp-config.php и влезнах в админ, но продължих да имам проблеми с УРЛ адреси. Благодаря и на
SoulReaver за съвета, както е казал по-горе влезнах в база данни options и смених от там старите УРЛ и всичко се оправи.
 

Горе