Специализирано събитие за кариера в маркетинг, продажби и клиентско обслужване ще се проведе на 30 ноември

Blinky

Owner
Целодневно онлайн събитие за професионалисти в сферата на маркетинг, продажби и клиентско обслужване - Career Show - Marketing, Sales & Customer Service, ще се проведе на 30 ноември. Професионални срещи с предложения за работа и възможности за развитие ще срещнат работодатели с професионалисти в сферата. Събитието предоставя възможност за включване от всяка част на света, през различни устройства и в удобно за всеки време през целия ден.

CS365-Marketing-1600x1000-Nov-09-2021-07-59-11-30-AM.png

Career Show Marketing, Sales & Customer Service се концентрира върху кариерните възможности и професионалното развитие в едни от най-перспективните и динамични сектори. На 30 ноември от 09:00 до 19:00 часа участниците в събитието могат да се срещнат лично с водещите работодатели в удобна платформа, която дава възможност за предварително уговорени видео срещи.

Всеки, който се занимава с маркетинг, продажби и клиентско обслужване, знае, че това са едни от най-предизвикателните области на професионална реализация. Развиват се динамично, променят се постоянно и са строго определени от клиентското поведение. Това, което е било актуално вчера, може да бъде абсолютно неработещо днес. Затова е от изключително значение да сме в крак с тенденциите и да бъдем постоянно информирани. А концепцията за мислене “извън кутията” е основополагаща за успешното представяне в областта. Career Show Marketing, Sales & Customer Service e мястото, където сме събрали най-актуалното от този свят - отворени работни позиции за млади и опитни таланти, полезна информация за развитието на секторите и уъркшопи за правилно приоритизиране на целите и структуриране на процесите.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

На виртуалната сцена на Career Show участниците ще се включат в богата програма от лекции, дискусии и уъркшопи, представени от признати професионалисти с богат опит и знания. Специалните гости на събитието ще разискват въпроси за сторителинг, employer branding, навиците на успешния маркетолог, тайните за постигане на петзвездно клиентско обслужване и повишаване на продажбите и още актуални теми от сферата.

Част от специалните гости на Career Show Marketing, Sales & Customer Service са маркетинг консултантът Василена Вълчанова, проф. Христо Кафтанджиев, основателят на Market UP, Вергиния Накова, Владимир Василев от “Истински мед” и много други.

CS Marketing -1600x1000-Nov-09-2021-07-59-11-37-AM.jpgCS Marketing -1600x1000-Nov-09-2021-07-59-11-37-AM.jpgCS Marketing -1600x1000-Nov-09-2021-07-59-11-37-AM.jpg

Всеки Marketing, Sales или Customer Service ентусиаст е свободен да се включи в събитието напълно безплатно след задължителна регистрация на careershow.bg/register
 

Горе