Спечелете книгата "Хвани жокера" на Радослав Благоев с копие от автора

webselo.com

Active Member
Уважаеми колеги, г-н Благоев е основател на blagoev.agency - той е маркетолог, бизнес консултант и специалист по убеждаваща комуникация.

Приканвам Ви да се включите в съвместната ни игра и можете да спечелите копие от книгата му, с която ще се научите как да продавате по-лесно.

Напишете в коментар, че сте от форума и ще направя каквото зависи от мен един от спечелилите да е "Предприемач" :)))

Включвай се в играта.

Ваш,
Кирил Йовев
Webselo
 
Първо... поздравления!

Но... имам един въпрос! А той е следният, защо правите играта във Фейсбук? Аз като човек, който мрази фейсбук, не искам да използвам тази мрежа и трябва да си направя регистрация там, но не искам. Да, мога просто да не участвам в играта, макар, че бих искал... предполагам разбираш накъде ще бия. :)

Такива игри трябва да се правят по уебсайтовете или блоговете на фирмата или автора. Сега ще кажеш, е добре де, кой няма фейсбук в днешно време? Вярвай ми има още много хора, които даже не са държали мишка (мишка на компютър, да не се разбира погрешно).

Това е моето мнение. Отделно, не са пояснени правилата на играта и как точно ще стане избирането, на какъв принцип ще го направите? Тези неща трябва да се изясняват, знаеш какви са хората. Всеки луд ще излезе с номера си!

Нямам нищо против инициативата, но ще е добре да се изисли алтернатива... и да е само за 10 дена.

Успех с книгата!
 
Най-простия отговор е - ти не си таргета :)
 
@ADO - във Фейсбук ни е най-лесно, благодаря все пак за мнението. Авторът на книгата сам ще избере печелившите.
Ще има друга игра само за форума.

Хубав ден.

@blackout8 - да, целевата група са хората във Фейсбук.
 

Горе