Сподели Интересна Статия Безплатно и с Добра Цел

venci

Active Member
Здравейте Колеги,

Каква е идеята на "Сподели Интересна Статия Безплатно и с Добра Цел"!!!

Повечето потребители на форума имат Facebook Pages които развиват заради една или друга цел!
Нека да използваме тези фейсбук страници не само за да изкарваме пари или да си губим времето, а и за да достигнат "Интересните Статии" до повече хора и по точно може би "Политиците и Държавниците в България"!!!


ПС
Ако не е мястото тук, модераторите нека преместят темата!

ПС
Ако хейтерите започнат да ми омазват темата, само да ви кажа че още от тази вечер ще си го премесят в други крачол :-o
 
От: Сподели Интересна Статия Безплатно и с Добра Цел

..... и нека бъда пръв


https://www.facebook.com/hristo.markov.12/posts/1196413113702974?pnref=story

Потресаващо. Всички които се занимаваме с обществена дейност сме длъжници именно на такива хора.
Юсеин е момче израснало в Дом за деца лишени от родителска грижа в град Гоце Делчев, което от година живее при родителите си, които са болни. Той също е с ментални проблеми, но му се налага да работи, за да се издържа. Днес Юсеин навърши 18 години… Публикувам тези потресаващи и тъжни кадри, относно въпросите какво мисля за кризата с бежанците...
Ами какво да ви кажа, в България е пълно с бежанци – низвергнати, мизерни, съществуващи като скотове, само че те не са сирийци, нито иракчани, а българи. Те не са хора осакатени от война и от чужди бомби, а от собствената ни държава и нейните вождове.
Били сме европейци, с доходи 10 пъти по ниски от тези в западна Европа и няколко пъти по ниски от тези на нашите съседи, за пенсионерите и хората в неравностойно положение да не говорим, тях сме ги погребали, а държавата била стабилна – наглост!
Те така, някои вдигнаха куфарите и избраха парите пред предците, други като Юсеин са вътрешни бежанци – жертви не на войната, а на ламята(петглавата), а ние останалите сме длъжници - на себе си, на предците на първите и на жертвите като Юсеин, които се усмихват без да осъзнават трагедията в която живеем..
Не знам...
 
От: Сподели Интересна Статия Безплатно и с Добра Цел

Ако мислиш, че от фейсБОКЛУК може да тръгне някаква положителна промяна - много си се заблудил. Аз лично няма да пълня гушата на еврейна.
 
От: Сподели Интересна Статия Безплатно и с Добра Цел

Заради атентатите в Брюксел тази сутрин социалната мрежа Facebook пусна в експлоатация системата за търсене на хора Safety Check. Благодарение на нея потребителите могат да проверят дали техните близки са добре и къде се намират в момента. В същото време функцията разпознава локацията на потребителите на Facebook. Ако те в момента са в Брюксел, Facebook им дава възможност веднага да отбележат, че са добре и не са пострадали. Съобщението веднага се изпраща до всички приятели на съответния потребител.

Safety Check не беше активиран веднага след атентатите. Това предизвика за пореден път недоволство сред множество клиенти на Facebook, съобщава бТВ. Към функцията отдавна се отправят критики. Една от основните е, че социалната мрежа не я активира при всеки атентат или природно бедствие, а само при някои. За първи път Safety Check беше включена по време на терористичните актове в Париж на 13 ноември 2015 г.
П.П: Информацията е от 22.
 

Горе