Предлагам: Статии и преводи (английски, немски, руски, румънски, нидерландски и др.)

Давам шанс на всички, коИто се занимават с подобни услуги. Тук става въпрос на вкус и на избор. Успех!
 
@xainov, извинявай за спама.

@Александра Христова ти си странен индивид. Откакто си "пристигнала", "кацнала", регистрирала тук (все още се обърквам, звездите не ми говорят тия дни), все нещо при теб не е наред. Не една и две бяха темите, в които имаше конфликти. Дай шанс... ми звучи като... дай да пиша. За да пишеш, трябва да знаеш основни правописни и пунктуационни норми и правила. Уви, някак не те виждам като копирайтър. Ако искаш да си от екипа на xainov тия неща се решават на ЛС. Всеки има право да "up-ва" предлаганите от него услуги през определен период от време (различен от всеки ден / през ден).

Тук имаш прекрасната възможност да намериш клиенти и да изкарваш доходи (не забравяй да ги декларираш :cool: ). Да "мечиш" в тема, която се следи от редица хора, които се интересуват от тези услуги, не е решение.
 
Имам своя тема, който иска,нека да заповяда. Всички сме хора, в крайна сметка. И аз си ъп-вам своята тема. От време на време.
Тогава за какво даване на шанс говориш?! Нито съм опрял ножа в гушата на хората да ме избират, нито нищо. Иначе благодаря, че ми ъпваш темата, но е леко пошло. ;)
 
Тогава за какво даване на шанс говориш?! Нито съм опрял ножа в гушата на хората да ме избират, нито нищо. Иначе благодаря, че ми ъпваш темата, но е леко пошло. ;)
Конфликти ли надушвам? :D
Колега, така или иначе пиша, ще питам..
Интересувам се от ревюта на онлайн букмейкъри като Bet365, William Hill, SportingBet и т.н., на английски език.
Пишеш ли на тази тематика?
 
Вдигам темата в очакване на поръчки. Ако не можете да се свържете тук с мен, поради липса на рейтинг, пишете на [email protected]
 

Горе