Странен проблем с DNS

Tsanko

Member
Днес както казах и в една друга тема регнах http://www.stophairloss.ws . 1-2 часа след като оправих DNSите виждах сайта, след това го виждах само през прокси, а сега и през прокси немога. От какво може да се получи това при положение че не съм барал DNSите втори път? Знам че попринцип DNSите се рефрешват за около 24 часа, но защо преди това го виждах, а сега не? :)
 
Домейна е при GoDaddy, а хостинга си е на GenBucks. Между другото вие виждате ли някакъв сайт или пак си е страницата на поркинг страницата?
 
Мии незнам, но проблема е супер странен. Аз лично мисля че е в GoDaddy. От там идва DNS редиректването..неможе след 2 часа всичко да е ок и след още 20 въобще да неможе да се отваря сайта, а да се отваря паркинг страница на GoDaddy. Просто няма логика да е от хостинга на GenBucks.

П.С. А сега като погледнах статистиката видях че двама човека от този форум са влезли в сайта :shock:
 
Моя домейн е регистриран в domainrightnow.com и сайта ми изчезваше на всеки 2 часа или го показваше като parked.

В крайна сметка се оказа проблема в хостинга на ГенБъкс
 
Хехехехее добро решение. Аз имам и друг сайт на този хост и за сега добре се държи. Ще видим утре какво ще стане и ако трябва ще тормозя bong :twisted:
 
Tsanko каза:
Хехехехее добро решение. Аз имам и друг сайт на този хост и за сега добре се държи. Ще видим утре какво ще стане и ако трябва ще тормозя bong :twisted:

Регнах преди време домейн на комшията ми, ся го чакам да завърши даскало и да вземе листовките и да почва да се занимава с affiliate marketing.
Та неговия домейн е хостнат в генбъкс на същатата машина където беше и моя, но неговия не падна нито веднъж :roll:
 
arsenal каза:
може да се опиташ да контактнеш Годади съпорта и да видиш какво може да направиш дали е от хоста :)

Преди малко получих писмо от тях :) Казаха че при тях се отваряло нормално (вече и аз го виждам през прокси) и за да заработи коректно трябвало около 48 часа на DNSите :) Така че ще изчакам до утре за да почна рекламната кампания :twisted:
 
arsenal каза:
Еми да то си трябва време, а ти започна да се панираш :)
Не съм се панирал просто вече искам да почвам да го промоутвам :lol: Няма време за губене пари тряя да се правят 8) Аз обичам вичко да става на бързо..решавам нещо, правя го и почвам да печеля от него. А и в момента нямам с какво да се занимавам и ми е скучно :cry:
 
arsenal каза:
Еми цъкай оналйн покер поне на някой пари да правиш :) или FOREX там има много пара също :)

Аааа покера ми писна , а форекса нещо не ме влече..Вчера си виждах саита днес пак немога..странна работа:) Иначе получавам меили че е удобрен в някои директории..още по странна работа :lol: Днес до 3-4 часа ако не се управи пак ще тормозя GoDaddy :wink:
 
Това е някакъв идиотски проблем щото на БГ проваидерите явно трафика минава бали го откъде но аз го имах тоя проблем с мои дедикеитед хостинг и никои не можа да го обясни а проблема си остана повече от седмица.нито доставчика а съм на оптика нито съпорта на хостинга щото те си го виждат нито регистара :( .За щастие има готини пичове и в един друг форум ми дадоха това и сега краи на проблема :lol: :lol: .

Отиваш C:\WINDOWS\system32\drivers\etc и отвори с текстов редактор файла hosts
Във файла запиши новите си IP-ta във следния формат :
127.0.0.1 domainname
после рестарт на машината и си готов.
 

Горе