Събитието "Подавай успешно в Румъния 2"

mrcec

Member
Здравейте, получих покана от РАПИДО за следният семинар. Може на някой от вас да е полезно, за тези които са експортно ориентирани.
...............................................
Уважаеми клиенти,

Рапидо има удоволствието да Ви покани на събитието "Продавай успешно в Румъния 2", което
ще се състои на 11-ти Октомври в зала "Капитал форт" гр. София.

В събитието ще вземат участие водещи специалисти в сферата на логистиката и транспорта,
маркетинга, обслужването на клиенти, както и най-голямата маркетплейс платформа в
Румъния. От наша страна ще можете да се видите с управителя на фирмата Радослав Крумов,
към когото ще може да зададете въпроси за доставките в Румъния, възможности за софтуерни
интеграции и всичко друго, което ви интересува.
Като спонсор на събитието клиентите ни ще имат възможност да се възползват от 15%
отстъпка при закупуване на билет със следния промо код: rapido15. При интерес от ваша страна
можете да направите своята регистрация на https://ecommercebg.com.
Екипът на Рапидо.
 
За нищо:)
Напоследък се навъдиха хиляди обучения и обучители в Нета.Е някои от тях все пак може и да са полезни. Както се казва "защо тепърва да откриваме топлата вода, като някой я е открил преди нас"
 
Защото:
  • Едно е да получиш НАГОТОВО решена математическа задача, ДРУГО е сам да я решиш и то по няколко евентуално начина, ако това е възможно, сдобивайки се с практически опит, а не с „наляти с фуния знания“;
  • Едно е да научиш как се лови риба НАГОТОВО със знания, с мрежи, с котви, с всичко, ДРУГО е сам да отидеш на езерцето с въдица и да ловиш риба. Да се досетиш, че не кълве, а не кълве, щото няма червей. Следващия път да се върнеш с червей, обаче да разбереш, че има няколко вида, има качествени, има некачествени. Следващия път да се върнеш с качествени, обаче да видиш мрежи. Следващия път се връщаш с мрежи, с примамки и с други пособия. И към 20-тия път се връщаш с пълна екипировка, ИЗВЪРВЯЛ ТОЗИ ПЪТ в „Пустинята с Мойсей“ (самонаучавайки се, получавайки съвети от други ловци, от други хора, от форуми, от чатове, от кой и какво ли не).
Недостатъкът на горните две е: времето. Пропиляното време, което може да е пропиляно, може и да не е. В зависимост от нишата и „нещото“ може да е дни, може и месеци, а може и години дори да е (при външните консултанти там е с десетилетия, за това и са ултра скъпи, тъй като плащаш за „наливане на мозък“ в бизнесът ти, който да СЪКРАТИ срокове, да ВИДИ проблемните места, да оптимизира със секунди или минути работата, да оптимиза и усъвършенства X/Y/Z неща, които иначе ще постигнеш след 20г., ако действаш сам).

Но така или иначе не е все едно и също да получиш „solo player знания“ и да получиш „фунийни знания/решени задачи/решени проблеми“. Да разбереш, че ОГЪНЯ ПАРИ, че контакта не е „здравословен“, че яйцата от кокошки, отглеждани в клетки (Код 3) са кофти, че „геймърските монитори“ с TN матрица са зле, че е кофти/нерентабилно да се купуват игри/софтуер в кутии от десетилетка (тъй както е неразумно да се инсталира OS от диск), да се опари човек сам от банан в X/Y/Z сайт, машина, монополист, отколкото да му бъде НАЛЯТО с фуния „знания“ (т.е. ГОТОВИ ОТГОВОРИ): Не бутай огън, не бутай контакт, не яж яйца от НЕсвободни кокошки, не купувай бозав монитор (а поне полупрофесионален за AIO нужди и професионален за специфични тясноспециализирани нужди), купувай Keys, инсталирай от USB Flash, ползвай X/Y/Z технология за този сайт, в тази сфера и машина, за да се противопоставиш в дългосрочен план на еди си коя компания и да си нямаш „проблеми“ с алгоритмите ѝ. Има сфери обаче, където „опит“ не трябва, тъй като е безсмислен такъв опит: selfy над влак, selfy над жици, ходене по въжета стил Nik Wallenda и др.

Ежегодишно се провеждат ТОНОВЕ обучения, семинари, events и в BG, и в RO/GR/TR/EU/NA/WW. Масово се ходи. За съжаление няма „готов отговор“ за съотношение на „тези, които са ходили, топлата вода до колко им е помогнала, ако въобще им е помогнала, или просто са си изхарчили кинтите напразно, НЕприлагайки нищо“ (щото аз си произвеждам топла H2O с бойлер) спрямо тези с „О, да, наистина ми помогна, увеличих 300% sales, взех се в ръце, направих X actions, доволен съм, ще отида пак и догодина!“.


Rapido btw се продадоха или вляха в DHL Parcel (партньори).
 
мдаааааа, най-добре е яйца от кокошки на село, ние поне такива ядем :)
 
яко някой иска, мога да му ги пратя по куриер, е не знам как ще пристигнат :)
 
Само да кажа, че линка с този семинар го пуснах, щото на някой може и да е полезен. Искам да подчертая, че не ги рекламирам в никакъв случай, не съм техен рекламен агент, а само е инфо за колегите от форума.
 

Горе