Събмитване в над 50 социални мрежи

Segmadis

Member
Току що, както задавах разни въпросчета на чичко Гугъл и попаднах на един доста интересен сайт. Става въпрос за http://www.socialmarker.com/, оказа се че автоматично събмитва в 50 от най - големите социални мрежи. Ако трябва да съм честен ми стана доста интересно дали работи и реших да го пробвам, пък да видим какво ще излезе накрая.
Исках просто да попитам някой от вас използвал ли е подобен или същия метод и ако да, какви отзиви има :)
Ако никой не е използвал това до няколко дена предполагам, че ще имам информация и ще споделям.
 
От: Събмитване в над 50 социални мрежи

еми събмитва , но първо трябва да си напраиш 50-те акаунта , после от тях 10на някъде няма да работят , и 10на са тематични ... тва е моят опит с тях
 
От: Събмитване в над 50 социални мрежи

Ами знам само, че Изида го беше препоръчала тоя сайт в някоя тема.Не помня коя точно.Ще чакам да пишеш какво е станало. :)
 
От: Събмитване в над 50 социални мрежи

Аз ползвам Bookmarking Demon и по-специално опцията за Scuttles. Прави автоматични регистрации в букмаркинг сайтове, които са базирани на Scuttles. На някой от сайтовете се дъни, но това не е от значение. Помага за по-бързо индексиране от Гугъл и дори докарва някой заблуден трафик. :)
 
От: От: Събмитване в над 50 социални мрежи

има доста по-добри, но платени варианти
и те са ?

иначе със този сайт става по-бързо добавянето ако имате акаунти, ще го пробвам тези дни, вчера го разглеждах отново, но вече нямам акаунти навсякъде..
 

Горе