Съвети за реклама в Google AdWords

hosafim

Member
Здравейте.
От 2 месеца имам английски форум на спортна тематика- street workout. Изписаха се малко над 600 мнения и се регистрираха над 200 потребителя. Също имам и фб страница с близо 3 000 фена, на публикация има м/у 20-80 харесвания, но е прекалено малко, че да накарам някого да се регистрира.

Реших скоро да пусна реклама в AdWords с цел повече хора да се регистрират в него. Ще го развия още малко да станат поне 1 000 мнения да се понапълни и да изглежда по-активен. Досега обаче не съм ползвал AdWords и всеки съвет ще ми е от полза, както и правили ли сте реклама с цел регистрация на повече хора ?
 
От: Съвети за реклама в Google AdWords

Здрасти,
има изключителни хора, които ще помогнат за реализацията на рекламата. Обади им се по телефона (безплатен е) и те ще те насочат. Тел. 008-001-164-481. Ако намериш Кристиян или Петър ще е добре. Те обясняват много добре и ще останеш доволен.
 
От: Съвети за реклама в Google AdWords

Ами в предвид, че ще правиш direct response кампания бих те посъветвал задължително да сложиш conversion tracking за да можеш да следиш каква ще е ефективноста на кампанията и цената на придобиване на всеки нов юзър. Освен това когато акаунта се по-напълни със статистически данни можеш да направиш и CPA кампания.
Ако те интересува нещо конкретно, или ти трябват ваучери ще помагаме с каквото можем :)
 

Горе