Съвет и насоки за работа

DesY

New Member
Здравейте! Аз съм студентка 1ви курс. Бих искала да ви попитам за съвет, дали може да ми кажете сайт(разбира се не от типичните сайтове за кодове реклами и тн.)или да ми дадете някакви насоки да изкарвам пари от интернет? Нуждая се от пари(всеки се нуждае), но най-вече искам и да се занимавам с нещо. Ще съм ви благодарна, ако ми дадете съвет или насока!
 

DesY

New Member
В момента с нищо не се занимавам, уча, но имам свободно време. Мога да пиша стихотворения(като цяло ми се отдава да пиша), не знам до колко важи но разбитам от климата. Малко говоря английски и руски.
 

Ivo_

Well-Known Member
Климатичните промени ще са все по-актуални. Щом те влече и разбираш си направи блог по темата и публикувай интересни факти и новини.
Не очаквай чудеса по отношение на пари, но поне ще видиш как става. Пък и ще ти е интересно да се занимаваш.
 

dreambench

Well-Known Member
Щом ти се отдава писането, може да пишеш статии, много от колегите във форума имат нужда от съдържание за всякакви сайтове. Оглеждай се в тази секция. Често се пускат обяви за писане на статии, копирайтинг и т.н. Порови из форума да видиш другите какво предлагат, да се ориентираш за цени, както и какво се изисква технически. Това за момента ти е най-краткият път до изкарване на някакви 'пари от интернет'.
 

Blinky

Owner
Здравей и добре дошла. Като начало помисли какво можеш да предложиш, на какво ниво и за какви пари. Натам е лесно. Както се вика и тук може да си намериш хора, които да те наемат за определени задачи. Няма страшно, след време ще имаш повече пари и никакво свободно време, нещата ще ти се обърнат много рязко. :)
 

Горе