Търся: Съпорт за мащабен проект.

kpetrov

Well-Known Member
Рейтинг - 66.7%
2   1   0
За нища, която е тотално свободна, поне за БГ пространството съм сигурен, че е, а за чужбина съм сигурен, че не е добре заета, най малкото.

За два три дни взеха да ме тряскат някакви идеи, първата беше нещо средно, днес обаче ме трясна буквално една идея, която е диреткно свързана с първата, след това ми дойде трета свързана и за няколко минути, ми се насъбраха малки съпортващи идеи и надграждане, и в момента става въпрос за цял проект обединяващ няколко интернет платформи.

Директно финансиране като пари не ми трябва на практика, ми липсва точно това с което да започна:) Не са директно пари, но пак е свързано.

Пари чакам и то прилична сума, но нещата се бавят и бавят, продавам нещо, рано или късно ще стане, но точно кога не знам.

И ето тук идва УСЛОВИЕТО, което аз не покривам за да започна.

Това, което най много ми трябва, човека за съпорт, а може би и за съдружник, в зависимост от човека.

Това което ми трябва е някой, който има изчистена, лека, платена WP тема и може да направи най-сложните (поне за мен неща, другите мога да ги направя аз), а именно сайта да е максимално защитен, доколкото позволява WP. Да има хубава изчестена и функционална система за коментари. И да има добре защитена и функционираща система за онлайн пазаруване.

Или човек който може да направи сайта, може и да не е WP.

Самият сайт, ще е само основата на целият проект.

Макар, че не мога да си намеря място, засега, ще трябва да чакам, или до появата на такъв съпортер, или така.

Това със сигурност е нещо, което точно така не е правено, поне у нас не е, съм сигурен.
 

Горе