С коя система да започна ? ^^

Здравейте предприемачи. От доста време чета форума и днес реших да се регистрирам защото имам един въпрос. Вече съм си набелязал каква ще бъде тематиката на сайта ми, но се колебая по какъв начин да го направя. Ситуацията е такава, че ще използвам готово решение. В началото избрах wordpress, но в случая блог платформата не ме удовлетворява, защото при нея няма структура на съдържанието. Искам да кажа, че последните няколко статии са налице, останалите един вид остават отзад, въпреки категоризацията и другите благинки..това не ме удовлетворява, а и аз имам нужда от нещо далеч по-просто. В сайта ми няма да има кой знае какви функционалности, тоест той ще се състой от максимум 100 статии, които ще бъдат категоризирани по 10 в категория. Ще ми се след като бъде избрана категорията от посетителя да се появява страница със линкове към 10-те материал със кратко резюме към тях. Насочих се към html , обаче самата работа като обем се увеличава много...самото добавяне на статии, страници и т.н е свързано по-голямо внимание към "бумащината" отколкото към SEO, създаване на съдържание и т.н. Та бихте ли ме насочили към нещо, което ще ми свърши работа ? Благодаря предварително!
 
От: С коя система да започна ? ^^

Здравей, мисля, че wordpress те устройва префектно. Слагаш си категориите като меню и когато потребителя цъкне на някоя категория му излизат всички статии от категорията. Ако правилно съм те разбрал, това е точно, което ти трябва. Има си структура на съдържанието, явно не си се запознал достатъчно добре с wordpress :)

Естествено зависи и какъв темплейт ползваш и как той си структурира нещата, но ако почовъркаш кода или с някой плъгин, може да си го нагласиш както искаш.
 
От: С коя система да започна ? ^^

В сайта ми няма да има кой знае какви функционалности, тоест той ще се състой от максимум 100 статии, които ще бъдат категоризирани по 10 в категория. Ще ми се след като бъде избрана категорията от посетителя да се появява страница със линкове към 10-те материал със кратко резюме към тях.

Точно това може да бъде направено. И не само 10, може и всичките 100 да покажеш ако искаш. Не си прави изводи за нещо, което не познаваш!
 
От: С коя система да започна ? ^^

Здравейте отново, благодаря на всички за помощта и бързите отговори поразрових се малко и разбрах, че точно с wordpress и голямото количество плъгини мога да направя какво си пожелая. Даже вече си харесах един плъгин за навигация:
wordpress. org/plugins/jquery-mega-menu/
 
От: С коя система да започна ? ^^

Здравей, не съм все още, но още сега ще го направя :) Благодаря ти!
 

Горе