ТЕРОРИСТИ В ДАНС==WWW.TERRORISTI-V-DANS.COM !!!

niks

New Member


Уважаеми съотечественици и приятели, към вас се обръща професор Георги Василев от София с важно предупреждение и апел за помощ.

Група влиятелни служители от Държавна агенция "Национална сигурност", очевидно под закрилата на министър-председателя Бойко Борисов, извършва престъпна дейност, модерен тероризъм, който напомня от една страна на страшните експерименти в нацистките и съветските концлагери, а от друга - на атентатите в Осло на 22.7.2011 година Аз не обвинявам цялата институция ДАНС, а тези нейни служители, които извършват този тероризъм..

Живея във вх.7 на бл.252 (кв. Гоце Делчев), който от няколко години системно е облъчван нощно време с много силно електромагнитно поле от квартира на Държавната агенция „Национална сигурност” (ДАНС), намираща се в съседния блок 260, вх.В. Най-добрият специалист на Военно-медицинска академия – физикът Петър Чобанов направи измервания с модерна апаратура и ето неговия извод (с.7, с.8 от доклада за измерването):

„наличие на посочените по-горе превишения над хигиенните норми (достигащи по „интензитет на електричното поле” до 15,2 пъти, а по „интензитет на магнитното поле – до 111,11 пъти), установени в кабинета , използуван като спалня и в кухнята в посоченото в таблици 1.3.1 време от денонощието.”

В резултат на облъчването аз и моя съседка, медицинската сестра Павлина Йотова, заболяхме от диабет. През 2009 г. г-жа Капка Христова от нашия вход, която чистеше споменатата квартира на ДАНС, за два месеца разви рак в мозъка и почина. От болести от такъв порядък се оплакват жители от съседния блок 3 на улица „Деян Белишки”, а семейство Хари и Блага Харалампиеви от самия блок 260, вх.В, счита, че неизлечимата и неподдаваща се на диагностика болест на майката на Хари Харалампиев, която завърши със смърт също през 2009 година, е вследствие на излъчването. Над 100 семейства сме застрашени от излъчването, а в неговия обхват е и детска площадка.

Случаят бе изнесен многократно в печата, а престъпната група в ДАНС не спира своя страшен експеримент, сравним с подобни експерименти в нацистките и съветските концлагери.

.......................

Уважаеми посетители на този сайт, вашата публична реакция срещу тази престъпна дейност в точния смисъл на на думата може да помогне за спасяването на човешки животи. Това е нов вид тероризъм и той, повтарям, е в някакъв резонанс със страшните събития в Осло от 22 юли тази година.

проф. дфн Георги Василев,
член на Съюза на учените в България,
член на френското дружество за Милтънови изследвания,
член на редколегията на списание TorontoSlavicQuarterly
E-mail: [email protected]


==========================================

Руския курвенски бардак ДАНС приемник на ДС беше създаден от украйнския педераст от юдейски произход СърГЕЙ по заповед от Москва с цел геноцид на Българите и запазване на руската окупация над Задунаевска Губерния.

Въпрос на време е руските хазари и техните пачаври в България да получат това което получиха техните братя османските жидове, а именно така любимия им Български Арийски ФАЛОС в рашляканите им славянски дупета:twisted:
 
От: ТЕРОРИСТИ В ДАНС==WWW.TERRORISTI-V-DANS.COM !!!

Аз пък имам алергия към слънчеви лъчи. Руския курвенски бардак ДАНС приемник на ДС създаден от украйнския педераст от юдейски произход СърГЕЙ, направиха слънцето да грее по-силно, и сега като отида на морето трябва да пия само на сянка!
Това е световна конспирация с цел геноцид, за продажбата на сянка от османските жидове на бедните Български пияници като мен.
 
  • Like
Реакции: spy
От: ТЕРОРИСТИ В ДАНС==WWW.TERRORISTI-V-DANS.COM !!!

120 гости


Teror-DANS.jpg

Колко от тях са ХОРА и колко милиционери ?
 
Последно редактирано:
От: ТЕРОРИСТИ В ДАНС==WWW.TERRORISTI-V-DANS.COM !!!

И аз имах един съсед, който наскоро почина на 87 години. Той до последно твърдеше, че американците се опитват да го поразят с ракета през прозореца.
Никс е лунатик!
 
От: ТЕРОРИСТИ В ДАНС==WWW.TERRORISTI-V-DANS.COM !!!

Никс като изключим това че на въпросният професор му е избягала центровката за пореден път губиш посоката - Педала Сергей го е измислил а твоят вожд пожарникаря от Банкя го продължава - и сега какво стана
 
От: ТЕРОРИСТИ В ДАНС==WWW.TERRORISTI-V-DANS.COM !!!

Моят вожд е България, други нямам

Който подържа на Серго пачаврите от ДАНС ще го сполети съдбата на Боковите дегенерати
 
От: ТЕРОРИСТИ В ДАНС==WWW.TERRORISTI-V-DANS.COM !!!

Да разбирам ли че се заканваш на ББ
 
От: ТЕРОРИСТИ В ДАНС==WWW.TERRORISTI-V-DANS.COM !!!

Казах каквото казах

А ти не се плаши толкова и не пиши със съкращения и недомлъвки

Това че Мухобойко не видя сметката както се заканваше на Сертовите швестерки от ДАНС и рязания помак от Градежница Асан Омеров му костваше няколко телефонни интервюта с Вальо Танов и доста женски курвенски номера, а и нищо чудно да му изяде главата на есен
 
От: ТЕРОРИСТИ В ДАНС==WWW.TERRORISTI-V-DANS.COM !!!

Пиша го съкратено защото и в библията е написано да не се споменава напразно името господно
 

Горе