* * * ТЪРСЯ ЧОВЕК/ФИРМА ЗА ПОПРАВКА НА СМАРТФОНИ, ТАБЛЕТИ И ДРУГИ * * *

advaworx

Active Member
Рейтинг - 100%
73   0   0
Мои дългосрочни клиенти от чужбина виждат както перспектива от работата с нашата фирма така и разширяването на дейността си свързана пряко с България.

Хората имат няколко големи онлайн магазина за продажба на всякакви телефони, таблети, електроники и т.н., когато нещо прави проблем, е развалено, трябва да се човърка по системата му и т.н., те изпращат нещата до Китай и после обратно до Холандия или съответната локация по света от която е закупен продукта.

Съответно на тях по-рентабилно ще им излезе вместо до другия край на света да ги изпращат тук до България, където нещата да бъдат поправяни и връщани. Нужните елементи за поправката - да речем нов дисплей, ще бъдат изпращани заедно с повреденото устройство, поне това разбрах на пръв разговор.

Заплащането първоначално ще бъде на бройка поправени неща, а в последствие ако потръгне всичко както трябва - седмична сума - като заплата. Разноските по изпращане на нещата в двете посоки се поемат от тях.

- - - - - - - - -

Това, което търсим в момента >> Фирма или човек, който може да поправя тези неща и естествено да има капацитета от към време и знания да се справя с тях.

Задължително е ако познавате подобен човек или сте такъв директно да ме свържете с него, без посредничене и т.н. Оферти на от рода: "Дайте ги на мене пък аз ще ги дам на един приятел и ще ги връщаме." въобще не си правете труда да пускате, предварително казвам, че такъв вариант не стои на дневен ред.

Поздрави,
Станислав!

 

Горе