Тече ПР ъпдейт

По-голямата част при мен - без промяна.
Други - маловажни с покачване на 2 или 3. При все, че единия е с noindex, nofollow, пък и в роботс.тхт е забранена индексацията да хване пр2. Вече нищо не ме изненадва (а и никога не е имало линкбилдинг). Единственото съществено в домейна е, че е на 3 години, през първите 2 години и 10 месеца без контент и е в област .бг. Странно..

agains, провери с parameter :)
 
От: Тече ПР ъпдейт

Хахах, не знам ама сайта ми от N/a e станал PR3, пък домейна е от има няма 3-4 месеца и няма почти никакви линкове освен от директории и статиите са събмитвани в социалки. Съдържанието е напълно уникално, ако има значение де. И всички изходящи линкове са nofollow пo съвет на AlanFort.
 
Последно редактирано:
От: Тече ПР ъпдейт

шест на долу шест на горе - нищо съществено
 
От: Тече ПР ъпдейт

Индекса ми е без промяна, но забелязвам вливане на PR във вътрешните ми страници +1. Не знам дали е от значение (за индекс страницата), но мисля, че за външните линкове (ако са доста) е по-удачен JS.File, не се товари страницата и въпреки, че са невидими през кодировката, те се отчитат от инструмента Seo Doctor. Затова смятам, че дори изнесени на външен файл е нужен атрибута "nofollow". Все пак имам няколко follow връзки в началната...

Отстраних преди време смс връзките, някои се оплакват от предупреждения във webmasters tools за "продажба на връзки с цел манипулиране на PR" и твърде вероятно е да окaзва отрицателна оценка. Лични наблюдения.
 
От: Тече ПР ъпдейт

При мен старите сайтове негативно новите положително.
 
От: Тече ПР ъпдейт

Добро утро. Тази сутрин се изненадах приятно с повечето повишения. Мерси на Чичо Г, ще ме направи щастлив. :)
 
От: Тече ПР ъпдейт

Ужасно много негативен. Масово с -1 надолу, май пак ще има впоследствие корекции като миналият път. Тогава Гугъл раздаде масово висок ПР и след две седмици си коригира грешката.
 
От: Тече ПР ъпдейт

От моите един се е качил с една степен, друг е паднал с една, а останалите са си същото.
 
От: Тече ПР ъпдейт

Личните ми сайтове са зле (спадане по 1)
*а няколкото фирмени много добре
*2 сайта от 3 на 5
1 сайт по 4 на 5
*и 4 сайта от 0 на 3
 

Горе