Трябват ми 16 лева в epay?

BRAIN_PAIN

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
39   0   0
Здравейте :)

Трябват ми 16 лева в epay, защото забравих да си платя интернета, а сега касите не работят и мога само през ипей да го платя, а там нямам не ми стигат парите нито в картата нито в сметката :(
Иначе ще ми го спрът след 12 часа днес.

Ако има някой да ми прати 16 лева, а аз от моя страна след нова година ще му направя векторно лого, което в момента го изработвам за 30 лева или 2 анимирани банера :)

Какво включва пакет от 30 лева за лого и пакет за анимиран банер може да видите тук: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=7792

Пък ако не се намери никой, НАЗАДРАВЕ И ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ :D :D :D
 
От: Трябват ми 16 лева в epay?

Абе карай :) И да го спрат няма да умра толкова без интернет :) Ще го платя на трети като отворят касите :) Весело, ВЕСЕЛО на всички от ПРЕДПРИЕМАЧ :)
 
От: Трябват ми 16 лева в epay?

Ако някой го е страх за паричките дали ще му ги върне,първо да даде някакъв мтелски номер на прима да му я заредя с ваучер за 20 кинта ,а после той на него 16 в ипей.Каква ми е далаверата -ами и аз искам услуга лого и банер,но нямам ипей!
 
Лого не ми трябва, ако искаш прати ми КИН на ЛС и ще ти дам парите на заем. Пиши и дата, на която ще ми ги върнеш.
 
От: Трябват ми 16 лева в epay?

Ами обстоятелствата не позволяват да ти дам точна дата, когато ще имам пари в картата или в епай, понеже не съм на циклираща заплата :) Благодаря за предложението за заем, но просто не мога да дам точна дата, когато да знам със сигурност, че ще ми платят за някоя поръчка.

Хасансон и на теб благодаря, но недейте чак толкова сложни неща да правите :) Забавлявайте се, реших просто да видя дали с някой не можем да си помогнем без излишни главоболия :)

А и да уточня: или 1 лого, или 2 банера, това е промоцията :) Ако искаш и лого, и банер на лично ми пиши какво точно ти трябва и ще измислим някакво новогодишно намаление :)
 
Ако на 03.01 ще имаш пари кеш да ги платиш на каса (както каза по-горе), мисля, че можеш да ги вкараш в банката и да върнеш заема обратно. Разбирам, че предпочиташ да си ги заработиш с някаква допълнителна работа, но не ми трябват подобни услуги. Ако решиш - пращай ЛС, пред компютъра съм още 30 мин.
 
От: Трябват ми 16 лева в epay?

Ами благодаря за предложението, но ще изчакам тогава на трети директно на касата ще си платя, да не се занимаваме с банки и сметки :D

Благодаря на всички проявили интерес, пожелавам ви страхотно изкарване както на вас така и на всички потребители на Предприемач! :)

Темата се закрива :) Аз се насочвам към масата при винцето и манджите :D :D :D ВЕСЕЛО МОМЦИ :)
 
От: Трябват ми 16 лева в epay?

аз исках да се възползвам от банерите:)
 
От: Трябват ми 16 лева в epay?

Малко късно видях темата. След 20 минути излизам да празнувам, ако до тогава ме намериш по скайп ще ти пратя парите. :)
 
От: Трябват ми 16 лева в epay?

Здравейте колеги,
На мен също ми трябват пари в ипей. Всъщност ми трябват...2лв :D Не успях да си платя сметката и толкова не ми достигат. Плащам ги ПРЕДВАРИТЕЛНО в пейпал.
Благодаря предварително. Пишете на лс или на darkmaster_123 - skype
 

Горе