Трябва ли винаги да се променя заглавието на статията?

canev66

New Member
Здравейте!

Въпрос на незнаещия:(

Трябва ли мъничко да се променя заглавието и съдържанието на статията за всяка артикъл директория ако искам да я пусна/автоматично/ наведнъж в 200 артикъл директории за един ден ?

Или е по добре нищо да не променям а да я пускам в 20 тина директории дневно?

Благодаря ви!:clap:
 
От: Трябва ли винаги да се променя заглавието на статията?

Моето мнение малко се различава от общоприетото по тези паралели, но пък евентуално може и да ти е от полза.
1. Заглавието го променяй, но на автоматик. Т.е. не да заменяш думата "заглавна" с думата "титулна", а примерно да добавяш в title част от описанието или няколко ключови думи, тъй като и без това тагът keywords не прави кой знае какво впечатление на Гугъл, докато в заглавието ги брои като част от него и може да поеме доза уникалност покрай тях.
2. За добавянето в директории (за статии или каталожни е се тая) е много наболял въпросът. Истината е, че и двата подхода са грешни. Добавяй само там, дето има смислова връзка. Първо, че за Гугъл може и да няма лош линк, но линк ферми не обича със сигурност, а каталозите (директорри, класации и т.н.), които се стремят да не са линк ферми, твърдо модерират постъпленията. И като видят сайт или дописка за хранителни добавки в директория за имоти, то не само че го трият, ами и го добавят в черния списък, т.е. ще е банван за в бъдеще дори от директории, където наличието му би имало някакъв смисъл.
А там, дето никой не те модерира, и Гугъл не те цени поради ниския TR на подобни битаци.
Накратко, избягвай масираното добавяне в директории, било то на автоматик, било ръчно чрез платени събмитери. Наистина не искам да им преча на бизнеса, но те пречат на моя без да има каквато и да е полза от тяхната дейност, когато не им се подава конкретна заявка. Някой им плаща, те коректно си изпълняват общата заявка по даден списък, след което дружина модератори, увесили носове, пращат сайта на плащача там, дето не огрява слънцето. Целесъобразността за който и да е от участващите в тази линкометница си прецени сам.
 
От: Трябва ли винаги да се променя заглавието на статията?

Благодаря ти за изчерпателния отговор и за отделеното време!

Единствено не разбрах трябва ли да променям съдържанието на статиите да речем ако избера 20 артикъл директории..........трябва ли да са 20 различни статии? За заглавието съм абсолютно съгласен с теб.
 
От: Трябва ли винаги да се променя заглавието на статията?

Аз също подкрепям мнението на strana и съм съгласен с казаното.
 
От: Трябва ли винаги да се променя заглавието на статията?

Добавена репутация на strana задето си е направил труда да обясни подробно. Само не знам що не се увеличи от на 8 ами си стои 7?
 

Горе