Трябва ми някой за реклама от фейсбук към сайт

icogiev

New Member
Здравейте, не съм нов, но не мога да си вляза в профила и затова се регистрирах наново, та това ми е първата тема с този профил и да започна по същество.

Притежавам сайт и фейсбук профил от който рекламирам, трябва ми човек, фрилансър и по-точно някой който да докара клиенти които ще си поръчват от сайта ми.

Сайтът е на технологична тематика, продава електроника, нишата е конкурентна, но предлаганите продукти са без конкуренция и като цени и като предлагане.

Ако вие цените високо и скъпо трудът си предложението ми е точно за вас, аз също ще го оценя така!

Изискванията ми са следните:

1. Докарване на клиенти които ще си купуват (разбираемо)
2. Мога да плащам до 8% от оборота на месец за Facebook реклама и нейното създаване
3. Работата по проекта приключва ако % реклама + вашата работа е по-скъпа от 16% от оборота тъй като това означава, че работя на загуба.

Какъв е бюджета:

Както казах бюджета е спрямо възвращаемостта ако генерирате продажби от фейсбук за 50 000лв или 500 продажби (защото средната продажна цена е 100лв) получавате бюджет 4000лв от които не се интересувам колко отиват за реклама и колко остават във вашият джоб.

Аз лично с 200лв на месец без особени усилия постигам 3500лв оборот от фейсбук. Но това съм аз и това са само 3500лв, предполагам за някой занимаващ се в областта няма да е трудно да направи 50к или дори 100к/месец, за повече от това ме съмнява да успее, но ако успее добре е дошло.

Процентът е фиксиран защото това е максимумът който мога да си позволя да платя, тъй като продавам с малка надценка и за разлика от много други в нишата си плащам всички данъци, които са не малко.

Всички продажби минават през сайта дори и тези по телефон и всички те се засичат от Google Analytics така, че много точно знам кои продажби откъде идват съответно информацията ще е достъпна и за вас.

Офертата е изключително изгодна за хора които си разбират от работата и съответно неизгодна за всички страни ако се поеме от неразбиращи хора (имам лош опит). Поради тази причина е и третото ми изискване което естествено не влиза в сила от първият месец тъй като ще работим с фиксиран бюджет примерно 1000лв за реклама в този първи месец докато встъпите в длъжност.

Обощение: Трябва ми човек или група от хора които са сигурни, че разбират от Facebook маркетинг на които ще плащам за това, че са ефективни и продуктивни, а не затова, че ще губят своето и моето време и пари. Сътрудничеството ни ще е за постоянно и ако се справяте в последствие ще ви предложа възможност за работа в по-големият ми проект, за който ще обясня когато му дойде времето (само ще загатна, че парите там са с още една нула отзад).
 
Офертата изглежда коректна и обоснована отлично.
Не виждам гора от ръце.
 
Ами повечето пишат на лично. Все още се води диалог с тези които са писали, очаквам още предложения преди да съм взел решение.

Поздрави на всички!
 
Интересна Оферта. Още по-интересни цифри. Ако са верни, бая голям годишен оборот, трябва да имаш.
Но можеш да кажеш: Едно е оборот, друго е печалбата... :) За съжаление, е така... Успех.
 

Горе