Тъпия Гугъл ме деиндексира!

gangster

New Member
Два дена ме нямаше и преди малко влизам да си видя трафика-няма такъв, викам кво стана тука и гледам ш*ния гугъл ме деиндексирал!:shock: Какво съм направил пък сега?:(
 
Прехъврли си домеина да се хоства на блог спот и си трансформитаи сайта в блог за хоодиа и други хербал продукти товае най доброто решение което имаме досега

Те худията не я закачаха обаче : виж са посещение с ип Г дошло

site:iметонасайтати.ком няколко души го наблюдават това (поне така ми казаха ) ако го имате запазено в статса дайте принтскриин ще стане брутален линкбаит :)
 
Аз нищо не разбирам от блогове:( Пък и за блог се иска доста писане, аз не съм още толкова добре с английския.

Нямали вероятност да ме индексира пак?

Това нещо не го схванах много:
Те худията не я закачаха обаче : виж са посещение с ип Г дошло

site:iметонасайтати.ком няколко души го наблюдават това (поне така ми казаха ) ако го имате запазено в статса дайте принтскриин ще стане брутален линкбаит :)
 
напеистваи си униклания конент в постове и ползваи блогър като цмс ще пишеш веднъж в месеца ...

Това е единстеният начин по които съм видял че ги връща ни се отказахме да връщаме преебания домеин и ще си оптимизираме за яхо
 
Смотана история с тоя гугъл:twisted: Ще помисля за блога. То както тръгнало с тази анархия от страна на Г няма ли вероятност и блоговете да погне?

Имам въпрос-деиндексира ме щото худиата е на ГБ аз мислех тя дни да си пусна една от худиите на Market Health (ама още го обмислям) ако сменя темплейта с някой на Market Health ще ме индексира ли пак?
 
Сега проверих, аз също съм вън от индекса. Много тъпо.
Не че получавах какъвто и да е organic трафик, ама е за принципа.
Хич няма да се занимавам отново да ме индексира, то и без това сериозни пари без PPC май няма да има.
 
Станахме двама изритани до тука:) И аз взех да се замислям да го зарежа тоя сайт ама ще изчакам някой да даде мнение по въпроса ми по-горе:)
 
мене ме изрита после пак ме прие но за моя радост сега сам ми индексирани всички страници и съм хепи :cool:
 
При мен всичко си е индексирано, но serp-а падна зверски. Трите най-добри блога вече се ранкват около 70-та страница. Което е напредък, тъй като преди това бяха извън топ 1000. :)

Чудя се да не би Гугъл да си е променил критериите относно анкора на линковете. В смисъл 98% от линковете към тях са от директории. Анкорите ми са два за всеки блог в отношение 80/20. Може от това да не е доволен. Само с това си го обяснявам на тоя етап.

Май най-добре да си развивам сайтовете от подписа, и да се примиря че в близко бъдеще левче няма да видя. :D
 
Забелязах ама не съм много сигорен, че деиндексираните саитове са с темплеити на ГБ, vetzkov обаче не е:)Струвами се, че си с HTML темплейт батка и не е на ГБ? Възможно е и да бъркам де поправиме ако е така:)

ПП:глупости говоря то твоето е блог май:)ама нали си казах аз че не разбирам от блогове:)
 
Последно редактирано:
Забелязах ама не съм много сигорен, че деиндексираните саитове са с темплеити на ГБ, vetzkov обаче не е:)Струвами се, че си с HTML темплейт батка и не е на ГБ? Възможно е и да бъркам де поправиме ако е така

ПП:глупости говоря то твоето е блог май:)ама нали си казах аз че не разбирам от блогове:)
прав си бате блогче е и е хоствано на блогър това също има тежест 8)
 
След кратко ровене в yahoo(първите 10-15 страници) саитове, които намерих и бяха с темплейти на худиа на ГБ ги проверих в google и всичките бяха деиндексирани (с 1-2 изключения). За други продукти не съм гледал ама резултатите най-вероятно ще са същите. Че мисълта ми е, че работите не отиват на добре май:mad:
 
Вижте тази тема - мен лично ми даде надежди, понеже случая ми е точно такъв. Предполагам, че и вашите са подобни.

Малко по-надолу се споменава, че след такива катаклизми, сайтовете идват с още по-добри SERPs. Еми... ще поживеем - ще видим. 8)

П.п. Едно съм сигурен - че няма да бутам абсолютно нищо по блоговете в следващата една седмица, понеже може да оплескам нещата повече.
 
точно това е проблема батета таитъла и метадескрипшън и киурди с продукти тествано

ние един сайт се отказахме да го оправяме с онази технка с блогър и ще го ползваме за яхо а иначе съветътми е Пускаите си по повечко сайтове с различни програми и сте екстра :)
 

Горе