Търсим продукти на дропшипинг

fps

New Member
Здравейте,

Дойде време за създаване на нов проект и търсим партньори за работа на дропшипинг. Нямаме точно определена идея за ниша, магазинът ще бъде изработен след като стигнем уговорка с някого.
IT компания сме и самата изработка на магазина и реклама не са проблем. Моля при интерес изпращайте предложения или данни за контакт.
 
Mladtehnik.com ако имате интерес пишете л.д или 0876773093
 
Привет

ние сме "Богара" ООД, един от най-големите производители на мода в България, собственик на две модни марки - "Pause jeans" и "Negative". Нашата компания е основана през 1999 г., имаме доста голям опит в производството на облекло CASUAL.

Горди сме да кажем, че ние произвеждаме висококачествени дрехи с уникална визия, всички направени с превъзходни платове и материали от Италия.

Нашите дизайнерски марки са водещи на българския моден пазар. С абсолютно уникални дизайни, нашите платове комбинират комфорт със стил, иновации с качество, помагайки на модните съзнателни хора да изработят своя перфектен външен вид.

Pause Jeans вече има магазини в едни от най-големите градове в страната, също така имаме клиенти от Полша, Румъния, Украйна, Словакия и онлайн магазини, но бихме искали да разширим пазара на нови пазари в бъдеще.

Ще бъдем много доволни, ако вие, като голям дистрибутор и търговец, отделите малко време, за да потърсите себе си в нашата работа. Бихме искали да оставим нашите проекти да говорят за себе си. Моля, проверете ги на нашите уеб страници


www.pausejeans.eu

www.pause-negative.eu

www.resellers.pausejeans.eu

www.negative-online.com

www.pausejeans-online.com

www.facebook.com/PauseJeansOnline/?ref=bookmarks

www.facebook.com/NegativeWear/?ref=bookmarks



Предлагаме стоки от предишни колекции и нова колекция. Търсим дистрибутори, търговци на едро, търговци на дребно, доставчици и магазини, които да ни помогнат да разширим продажбите си. Ще се радваме, ако се свържете с нас, за да споделите с нас какво мислите за нашите колекции и искате ли да работите с нас. Ако имате някакви въпроси или съмнения, моля, не се колебайте да попитате. Можете да се свържете с мен - [email protected]


С най-добри пожелания, екипът на Pause Jeans!
 

Горе