Търсим си квартира! :D

Здравейте,

С един мой другар бяхме приети в университет и не ни се седи на общежитие. Търсим си стая от квартира около студентски град. Нямаме големи предпочитания към квартал - Дианабад, Младост 2, Изгрев, Дървеница и всичко, което е с лесен и сравнително бърз достъп до УНСС ни устройва. И двамата не пушим, не гледаме домашни любимци и подобни.

Не търсим лукс, огромни помещения, като цяло нямаме претенции. Просто търсим къде да спим на по-спокойно място, а и за мен е важно, за да продължа със скромните си писателски занимания. Бюджетът ни е около 200-250 лева, което мисля, че е достатъчно. Ще се радвам на всякакви предложения и помощ, защото не остава много време до началото на годината. Поздрави и благодаря предварително.
 
От: Търсим си квартира! :D

Не, че искам да те отчайвам, но за тия пари трудно ще намерите самостоятелна "нормална" квартира в София. Може би в някое село до София - Миленков, Абдовица и т.н по-скоро ще намерите такова нещо..
 
От: Търсим си квартира! :D

Аз не се отчайвам бате, на мен ми е ясно. Смисъл, стая също ни устройва, нямаме грам претенции.
 
От: Търсим си квартира! :D

Виж в olx - има доста обяви за стаи. Особено в Миленков, но той е на час път от УНСС и ще трябва да смените два транспорта..
 
От: Търсим си квартира! :D

В позвънете пускат тук там стаи, ама трябва още в понеделник да се звъни като излезе броя. Иначе и до olx ще стигна, важното е да се намери някъде да спим, защото на общак не ни се стои. Благодаря за препоръките.
 
От: Търсим си квартира! :D

Намерете си още двама и си наемете двустаен за 500 лв. Само че, ще е дядовата ръкавичка.
 
От: Търсим си квартира! :D

То и в общежитието е дядовата ръкавичка, ама там са 2141241 дядови ръкавички :D В стая по трима ни слагат на случаен принцип, та може да се паднеш и с педали :D :D :D Това е по-добър вариант определено.
 

Горе