Търсим freelance уеб дизайнер

gunshot

Active Member
Рейтинг - 100%
7   0   0
Търсим още един стабилен фрийлансър, на когото да даваме поръчки за дизайн. Офиса ни е в София, но имаме желание да работим с хора и от други градове.

Работата представлява приблизително 2-4 дизайна на месец, като понякога към дизайна ще има допълнителен приход - анимиран (флаш) хедър, изработка на лого, изработка корпоративен темплейт, рекламни материали, табели (стига човека да може и да иска да ги прави).

Качеството е на първо място - трябва ни професионалист с портфолио.
Ето някои от нашите дизайни, за да се ориентирате какво търсим:
http://dianabg.eu/
http://ck-bg.net/
http://littlesteps.bg/
http://confindustriabulgaria.bg/

Цената има голямо значение. Нека тя да бъде съобразена с това, че ако човека се справя и е сериозен и коректен, ще има доста проекти. При добро представяне и когато бюджета го позволява, даваме бонуси над договорената цена.

Конкретни въпроси към всеки кандидат:
1. Цена за уеб дизайн (само изработка на .psd файл на начална и една вътрешна страница)? В цената да се включи възможността клиента да поиска корекции по дизайна до момента на одобрение на дизайна от страна на клиента.
2. Можете ли да работите с флаш? Цена за флаш хедър. В цената да се включи възможността клиента да поиска корекции.
3. Можете ли да правите графичен дизайн (векторни лога, визитки, флаери, табели)?

Моля да отговорите на всички въпроси, за да разгледаме кандидатурата Ви. Не е нужно да отговорите на всички въпроси с "да" за да работим заедно. Най-важен е първия въпрос.
Изпращайте ми отговорите на 3те въпроса на имейл заедно със CV и портфолио.

Побързайте, защото в момента имаме проекти за вас :) Ако сте ни писали преди време, изпратете ни отново актуализирана информация

За контакт: [email protected], http://webmotion.bg/
 

Горе