Търси се човек за....

Статус
Not open for further replies.

arsenal

Playa
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте колеги, интересно ми е някой от бранша дали би се навил да оптимизира сайт, за което да му бъде заплатено, но да го прави в конкретен офис и да обучава 2-3ма човека, за което също ще му бъде заплатено. И ако е навит, на колко би оценил труда си. Питам за мой приятел, който проявява интерес към нещо подобно.
 
Срещи 100 лева на час няма проблеми. Мога да съм физически в София, Пловдив или Бургас и на 3те места мога да прекарам неопределен период от време и не ми е проблем. Нямам претенции за часово време.
 
Кой пита това бе бате? Интересно, аз лично също съм заинтересуван от това. Тъй като се занимаваме (по-голямата част от нас) с това - ще е хубаво да се знае и колко някои оценяват този вид труд. Аз лично немога да дам точна преценка, тъй като не съм се сблъсквал с такава ситуация, но определено бих се заинтересувал. И ако трябва да дам цена, бих казал - много.

И мастъра добре е влязъл в разговора, но нека сметнеме - 8 часов работен ден Х 100 на час = 800 лева. 800 лева на ден Х 22 Дена = .... мамка му, много е - 17 600 лева. И само за протокола - да възможно е защото не са 8 часа, а 4 или по-малко, и второ това е It професия, която не се учи почти никъде. И още един факт - тези умения правят много пари на онлайн бизнесите по света.

Успехи... и дано да е нещо задоволително като сума, иначе ще ни обидят грубо. :)
 
Понеже ме мързи да търся още чартъри до Варна пак е файда някой да ти търси и купи билет. Търсенето на билети ме смачква. Едно от най-омразните ми неща в нета :)
 
Статус
Not open for further replies.

Горе