Търси се copywriter за пренаписване текстове на EN

DANGERZONE

Member
Рейтинг - 100%
5   0   0
[h=5]Търсим човек, за пренаписване статии на английски език. Големината на статиите е 300-400 думи - ангажимента е постоянен. Очаквам на лично предложение за цена ....[/h]
 
От: Търси се copywriter за пренаписване текстове на EN

Здравейте, аз проявявам желание за пренаписване на текстове. Само кажете условията и какво точно трябва да се прави. Какво е заплащането и каква е заетостта? Очаквам отговор :)
 
Re: От: Търси се copywriter за пренаписване текстове на EN

Да не пускам нова тема, аз също търся същата услуга. Преразказ на предварително зададени от мен статии на английски. Големина 300 - 350. Като за начало ще искам 10 преразказа, моля за оферти и цени на лично. Ако ми хареса свършената работа, продължаваме и с още статии. Лято е, помислете и за отстъпки :)
 
От: Търси се copywriter за пренаписване текстове на EN

На всички, които са ми пуснали мейл или запитване съм отговорила. Относно заплащането мисля, че пише в обявата: "Очаквам на лично предложение за цена ....". Ако не можете да ми пуснете съобщение на лично тук - мейла, на който можете да го направите е: [email protected]. На всички отзовали се, благодаря - до 1-2 дни ще се спрем на някого, защото очакваме пробни статии от колегите, които са проявили интерес.
 
От: Търси се copywriter за пренаписване текстове на EN

Намерихме копирайтъри, благодаря на всички проявили интерес и изпратили пробни статии. Темата може да бъде преместена.
 

Горе