Търся СЕО оптимизатори

zo0omera

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Търся СЕО оптимизатор, човека който ще ми помагат за СЕО оптимизацията по нови и стари проекти естествено и заплащане за заплащането давам % от това което се изкара от проектите.В зависимост от това как се справя може и на заплата. За повече информация ЛС. :)
 
Последно редактирано:
От: Търся СЕО оптимизатори

Абе братче, преди десет дена питаш с какво да започнеш, а днес вече търсиш 3-ма оптимизатора?! Направо ме фърли в канавката:) За да хващаш оптимизатори на работа трябва да имаш ясни цели и като ти обясняват какво смятат да правят да ги разбереш. Отделно от това, оптимизатор средно ниво взема скъпо, а оптимизатор от високо иска много, а и не се хваща с каквото и да е. Както си тръгнал ще си хванеш 3-ма като тебе и ще се чудите четиримата защо не стават нещата.

И защо 3-ма?
 
От: Търся СЕО оптимизатори

Я Кажи кои са тия оптимизатори, а данеби да си намерил субмитери ? :D


пс: И ти намери кога да пуснеш темата, точно преди теб в близките дни, имаше теми че се търсят оптимизатори и бяха доста фийднати от форума, определено по грешно време пусна темата.
 
От: Търся СЕО оптимизатори

Само да отскоча до най-близкия строеж и веднага ти намирам 3-ма. Ще отговарят на команди от типа "дай вар, дай песък", но са сФатливи момчета, ша съ научат.
 
тва сео оптимизаторите вече като глави добитък го вземате на работа

можеш ли да ми обясниш защо са ти трима?
- да няма празни места като седнете на квадратна маса?
- да направят комисия?
- сеото ти е много "тежко" и един нимой го подигне та ти трябва сговорна дружина?

заплащането в процент от проектите направо кърти паважа пред парламента. Чисто организационно искам да ти задам няколко въпроса:

- вие с оптимизаторите ортаци ли сте? ако сте ортаци как се сдружаваш с хора намерени по обява във форум просто нямам идея. Кой ще ръководи парада също не ми е ясно. Вземете си една секретарка, тя може би ще ви изготви график и ще въведе някакъв ред
- ако ти си им шеф а те подчинени, тогава защо ще им плащаш на процент и то при получени резултати. Служителите за това са служители - те продават труда си и получават заплащане в края на всеки месец или седмица или на свършена работа или както там се разберете.

Да взема и аз да пусна една тема може някои балами да намеря да работят за тоя дето духа
 
От: Re: Търся СЕО оптимизатори

тва сео оптимизаторите вече като глави добитък го вземате на работа

можеш ли да ми обясниш защо са ти трима?

Е ти пък що му задаваш глупави въпроси. За какво му били трима оптимизатора... е как за какво? Според теб един човек може ли самичък да играе белот? :lol:

ПП: На всеки оптимизатор по една ключова дума и по един списък с директории. Докато оптимизират, нашия човек ще нарежда картите за белот-а. Хем няма да му е скучно, хем ще има с кой да си пие бирата. Пък и с интелигенция си е по кеф да пиеш бира, я си научил някой сео трик или нещо полезно. :lol:
 
Последно редактирано:
От: Re: Търся СЕО оптимизатори

:D :D :D Жалко, че съм ти дал скоро Репутация и не мога пак
За какво му били трима оптимизатора... е как за какво? Според теб един човек може ли самичък да играе белот? :lol:

По темата: Ако ти трябват хора за Белот ме пиши ;)
 
От: Търся СЕО оптимизатори

Добре едно не разбирам тук ,защо като някой каже нещо и всички почват се правят и да говорят който иска ми пише на ЛС който не иска поглежда темата и излиза никой не съм задължил да стой но нали всеки трябва да стане интересен. А и да ви отговоря трябват ми 3-ма за различни сайтове просто всеки да си знае задължението.
 
От: Търся СЕО оптимизатори

За да изглеждаш сериозен - пусни сайтовете тук, кажи нещо повече, дай поне обща информация за заплащането... това са нещата, които ги интересуват хората тук, а да пускаш тема и да искаш всеки да ти пише ЛС, ами извинявай, но несериозно звучи. Ако офертата си струва не я крий. Дай да видим за какво иде реч.
 
  • Like
Реакции: Brad
От: Търся СЕО оптимизатори

С какво ще ме впечатлиш, че да работя с теб? Въпроса е комплексен и може да обясниш на бъдещят ти "оптимизатор" , какво ще спечели, освен да се блъска с .инфо домейни и нечитави сайтове?
Нали знаеш, че ще трябва да се запасиш с поне едни 100-200 лева ? Мама и тати ще дадат ли ?
 

Горе