Търся: Търся автор на статии по 2 теми

rkold

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, колеги.

Търся автор на статии от по 150-200 думи по две теми, на български език:

  • Дронове - за сайта ми dron-bg.com
  • Българи в Англия - за сайт за българите в един конкретен град, не е пуснат още сайта, имам само домейна

За статии 150-200 думи предлагам до 2лв на статия. Трябват ми по 25 статии по всяка от двете теми, за да започнем с това.
Примери - за дронове - всичко, каквото се сетите, нови модели, нови функции, тестове, някакви интересни новини и т.н.
За българите в Англия - тук трябва информацията да е актуална и достоверна. Може да е за пътуване, общежития, квартири, данъци, здравни осигуровки и каквото се сетите. Аз живях доста време в Англия и имам наблюдение от първо лице над нещата, но нямам време да пиша...

Оригиналност - висока, но не търся 90% :)

Знам, че може офертата да звучи ниска, но не мога да инвестирам много в проектите в момента. Ако (като) потръгнат, може да увелича бюджета :)

Предложения - тук най-добре, ЛС още са ми ограничени.

Лека вечер!
 
От: Търся автор на статии по 2 теми

Привет,имам интерес към обявата ви и известен опит като копирайтър,в момента пиша и за един новинарски сайт. Имам изкаран стаж в онлайн списание и умения за писане на уникални статии. Офертата ви относно заплащането като цяло ме устройва, но ако има вариант за преговаряне,ще се радвам. Моето предложение е 2,50 за 200 думи. Поздрави!
За контакти- скайп: utopia_riddle
 
От: Търся автор на статии по 2 теми

Здравейте, проявявам интерес към представената от вас обява. Пишете ми на лично съобщение, тъй като съм нова и все още правата ми в сайта са ограничени.
 

Горе