Търся да закупя paypal акаунт

Tigerfishhh

New Member
След колосални драми и препращания на n-брой документи фирмени, лични, доказателства за доставка, фактури и всичко което paypal биха могли да изискат в момента, в който си надвишиш receiving limit-a, акаунта ми беше затворен, а ентусиазма ми премазан от купчината сканирани документи и многобройните разговори с операторите им.

Търся да закупя paypal акаунт, регистриран в България с receiving limits до 10 000 USD или с изцяло премахнати такива, така че да го обвържа с мой мейл, моя сметка и карта на мое име, така че предишния му притежател, да не бъде ангажиран по никакъв начин с бъдещите транзакции и дейности.

Дейността ми е изцяло легална.
 
От: Търся да закупя paypal акаунт

http://www.aspkin.com/forums/ заповядай. Недей да рискуваш с пейпал акаунт с незнайно каква история. След време може да дойде пак време за затваряне с незнайно колко пари вътре.
 
От: Търся да закупя paypal акаунт

Благодаря, регнах се там. Досадния момент с купен UK или US акаунт идва когато настъпи необходимостта да си дръпнеш парите, затова реших да сърчна в бг :)
 
От: Търся да закупя paypal акаунт

Получих запитване като pm. Поради това, че акаунта ми е съвсем нов, нямам възможност да отговоря там.

--Здравей,

Как можеш да гарантираш, че след продажбата продавачът няма да бъде ангажиран/преследван/наказван и т.н. по никакъв начин.


--Привет,

При наличие на проблем или рискова транзакция paypal рестриктват самият акаунт или изискват допълнителна информация за конкретен превод и в случай, че не я получат или инфото не ги удовлетворява затварят акаунта от съображения за сигурност. Най-рисковият момент при евентуална злоупотреба е възможността да блокират ipто от което се управлява акаунта или да вкарат сайта, през който минават транзакциите в черен списък, така, че да бъде невъзможно той (сайтът) да бъде обвързан с paypal в бъдеще.

С оглед на това, че целите ми са изцяло бизнес насочени и желая да съм максимално коректна, се подразбира, че грижата за сигурността на акаунта ще бъде супер засилена и изцяло моя.

В случай че успея да закупя подобен акаунт, за мен ще бъде изключително важно възможно най-скоро да подменя вписания като основен имейл с моят професионален такъв, също така да впиша моите банкови данни и да маркирам моя банкова карта като текуща в името на това да задвижа адекватно бизнес плащанията ми. Имам подозрения, че при верифициран акаунт бих могла да въвеждам промени и по базисната информация т.е. имена и адрес, но за това не съм сигурна че бих могла да гарантирам.

Това което мога да предложа в случай на интерес е временен достъп от Ваша страна до акаунта с цел да верифицирате промените или скрийншоти, като първата опция ми се струва по-удачна, разбира се, в името на спокойствието и на двама ни.

Поздрави

Т.
 
От: Търся да закупя paypal акаунт

Ако се опиташ да направиш нещата по-горе ще те блокират. Гарантирам ти. Не може да сменяш имената в Пейпал. Единствено фамилия. Добре се какъв е проблема със стария акаунт?
 
От: Търся да закупя paypal акаунт

Колко ядове съм брал с този пейпъл. То да бяха само глупавите им лимити. Много добра тяхна алтернатива са скрил. Сега ползвам техните услухи и съм много доволен.
Препоръчвам Ви да не рискувате с купен акаунт от пейпъл, по-добре потърсете някаква тяхна алтернатива, не са единствените предлагащи подобна услуга.
 
От: Търся да закупя paypal акаунт

Все си мисля, че имената са най-малкия проблем, тъй като paypal се занимават с паричните движения и при недостатъчна наличност при рестрикция теглят от атачнатата сметка или линкнатата карт. Също четох за софтуер или add с който след като ъпгрейтнеш до бизнес акаунт те виждат само бизнес името.

Не получих обяснение какъв е проблема. След като достигнах receiving лимита и пожелах да ъпгрейтна до бизнес приложих абсолютно всичко необходимо (фактури, шипинг детайли, доказателства за доставка, фирмени данни, ютилити бил, етс, етс) две седмици разговаряхме по телефона и въпреки това го лимитираха за 30-180 дни с всички средства в него, макар че сумата не е кой знае колко голяма.
 
От: От: Търся да закупя paypal акаунт

Колко ядове съм брал с този пейпъл. То да бяха само глупавите им лимити. Много добра тяхна алтернатива са скрил. Сега ползвам техните услухи и съм много доволен.
Препоръчвам Ви да не рискувате с купен акаунт от пейпъл, по-добре потърсете някаква тяхна алтернатива, не са единствените предлагащи подобна услуга.

Благодаря, ще помисля и за тази опция.
 
От: Търся да закупя paypal акаунт

-----------------------------------------------------------------------------------------
 
От: Търся да закупя paypal акаунт

Ако ваш собствен акаунт е бил лимитиран след предоставени всички документи, защо си мислите, че купен такъв ще просъществува?
Отделно, трябва някой любител на адреналина да е готов да ви продаде негов личен пейпал...
Вие може да си добавите имейл, но дотам, смяна на името не е възможна, при пейпал остават сканирани документите на оригиналния собственик и именно той е отговорен за всичко което се случва.
Може да добавите нова карта, понякога минава, защото както знаете при теглене на средства от пейпал - вие може да изберете само карта, но името (на оригиналния собственик) си стои като получател. Някои банки не се интересуват от името а само от номера на картата по която ще се получат средствата от пейпал и позволяват това да се случва, но ме съмнява да продължи още дълго.

Отделно, оргиналния акаунт е създаден и ползван от определни IP адреси, в момента, който се опитате да промените нещо от нов IP адрес, извън мрежата на досега ползваните - акаунта ще ви бъде лимитиран отново.

Така че начинанието ви е безсмислено, по-добре направете нов акаунт - от ново IP, имейл, име и т.н - ползвайте това на някой от семейството, жена, гадже и т.н.
 

Горе