Търся дизайнер на фанелка

nekakav

Active Member
Рейтинг - 100%
16   0   0
Здравейте,

Искам закупя дизайни* на мъжка фанелка. Стилът е спортен. Ако за дизайна са ви необходими технологията на печат и материята на плата - не мога да ви ги кажа засега.
Не съм се занимавал с подобно нещо, затова и не знам как да подбера човек ... съмнявам се да има много хора с портфолио на блузи :D
Предлагам да ми пращате предложения за спортна фанелка (не е нужно да се практикува активен спорт с нея), като оценявате вашето предложение в цифри. Нещата, които ми харесат и отговарят на бюджета ми ще бъдат закупени.

*Под дизайн нямам предвид кройки, а по-скоро обрисуване на фанелката или най-много някое и друго интересно джобче.

Ако изпускам нещо - питайте, за да отговоря :)

ПП Пишете на лично или на и-мейл - [email protected]
 
От: Търся дизайнер на фанелка

Получих оферта от един съфорумец. Някой друг, желаещ да се пробва в текстилната сфера?
 
От: Търся дизайнер на фанелка

И накрая ще искаш 10 броя...
 
От: Търся дизайнер на фанелка

И накрая ще искаш 10 броя...
Не те разбрах ... За брой дизайни ли говориш или за брой фанелки? Защото и в двата случая, това си е моя работа, при положение, че си заплащам услугата, нали?
 
От: Търся дизайнер на фанелка

Спортна фанелка е много общо казано, плюс това никой няма да седне да направи дизайна и после да очаква евентуално удобрение, в такъв случай или правите конкурс с ясни правила или си харесвате дизайнер и поръчвате, като предварително сте се разбрали за цената за услугата.
 
От: Търся дизайнер на фанелка

Не се форсирай де, няма как да седне някой да прави дизайн за малко бройки. Най добре си харесай подобна в интернет и тогава питай колко ще ти струва изработката на подобна.
 

Горе