Търся доставчици на бельо

sixking

Well-Known Member
Здравейте.

Заглавието си го казва - търся доставчици на бельо за дропшипинг. Имам само 2 условия:
1. Да могат да пращат за чужбина.
2. Да може да им се плаща с пейпал.

Ако не сте се досетили, става въпрос за сайт за чужбина. Гледах различни сайтове за бельо, ми то всеки ти излиза през носа доставката ( това нали за клиента). Бельото евтино, добре, ама тази доставка спъва много. За България, може да се прати с пощите и няма да отнеме от 20 до 60 работни дни. Поне 20 би било нормално.
Ако някой все още не може да схване - пращат ми поръчка на мен и си плащат, аз минавам през вас и поръчвам с адреса на моя поръчител и ви плащам, като си спирам собствената печалба. Пращате и си имаме доволен клиент и малко по-богати собственици на магазини.
Цената на продукта си я определям аз (няма да е по-ниска от вашата ест.), но ще е в долари. Това пак е + за много от нас, защото обърнати са повече. Мисля, че разбрахте за какво става дума.

А, да не забравя, магазина е нов, разработвам го вече месец и изпипвам всичко. Искам наистина да може да работи нормално и да прави прилични продажби. Имам няколко подготвени канала, които ще привлекът потребители от чужбина, просто искам да се договорим с някой сънародник, тъй като продажбите и печалбите биха били повече от чуждестранни купувачи.
 
От: Търся доставчици на бельо

и ще караш клентите да си вземат стоката от пощенски клон , а доставчиците да работят с български пощи , малко не ми се вярва това
и за всяка пратка да изписват по един ферман товарителници ?
 
От: Търся доставчици на бельо

Сега, признавам, че верно има една купчина обобщения, ама няма как. Пък и какъв е проблема да работят с БГ Пощи? То дали ще притича кака Софка до офиса на еконт или пощата, разлика?
Пък и защо да ходят до пощенски клон? До врата ще си се доставя, като в цената ще се включва и цена за доставката. Смисъл като купувам аз от вас, ще плащам и за доставката. Ви само пращате продукта и даже преди да сте го пратили си имате парите.
 
От: Търся доставчици на бельо

Имах навремето едни познати дето правеха това за UK през eBay.

Моя съвет е да отидеш някъде на място във магазини и да видиш производителите по етикетите им. Много производители има във Трявна например.
Та хващаш влака или автомобила и отиваш на място след телефонни разговори.

Те производителите не кибичат във този форум. :wink:
 
От: Търся доставчици на бельо

Това също ми мина през ум. Даже в мрежата потърсих няколко фирми, намерих нали но чакам отговор. Тук се надявах някой, ако има някаква възможност и по ред причини може да помогне с това.
 

Горе