Търся.. за изработване на система

madgooglebot

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
4   0   0
Понеже така или иначе бях дал запитване към двама програмера за изработване на система (от които не получих отговор с цена), може да се счита, че тази система не е вече нова идея :) За това пускам тема с груго описание на системата за която търся човек да ми изработи.


Системата ще бъде тип „игра с въпроси”

Трябва да бъдат изработени: логин система, админ панел, потребителска част и вип акаунти.


Ето подробностите:

В потребителската част ще има готов празен шаблон за попълване с различни въпроси. Въпросите ще бъдат разделени в четири групи, като тези групи ще могат да се дублират по няколко пъти в зависимост от настройка в админ панела.

Четирите вида въпроса ще имат различна възможност за отговор, което ще бъде указано с тежест. Тоест на всеки въпрос ще може да се отговаря по различен начин, според зададената предварително тежест от панела (админския)

Ето описание на четирите вида въпроса и възможността за отговор:

1 – С 5 възможни отговора. В админ панела ще има скала 1 до 5 и на всяка цифра ще се слага тежест/коефицент (ръчно от админа). В юзер панела ще показва пак скалата 1 до 5 и коя цифра колко точки ще носи. Тоест 5 възможни отговора, които ще бъдат зададени предварително.
2 – С един твърд отговор. Тоест само ДА или НЕ, Познаването ще носи едиколко си точки, а непознаването – не. (броя на точките също ще се указва от админ панела)
3 – Отговорите ще бъдат 3, като само един от тях ще носи точки, тоест познатият.
4 – Скала от 1 до 10, като всяка цифра ще има тежест. Колкото е по-близо до 10, толкова повече точки ще се взимат. Пак ще се указват ръчно от админ панела.

Тези въпроси по четворки ще бъдат дублирани няколко пъти и представени в „дневен шаблон” видим в потребителската част в определеното за деня време (Пример: от 12-18) Готовият, вече попълнен шаблон (след като излязат резултатите) ще бъде видим на следващият ден в същата част от всички. Ще има и хистори по дни и месеци, където ще бъдат показани всички завършили шаблони. В тази връзка правя и уточнението – отговорите на въпросите на всеки един юзер ще могат да бъдат виждани само след приключване на събитието (тоест след като се пусне завършилият шаблон), до тогава (тоест през самото събитие) ще може да бъде видим само от юзерите със статут – вип

Разбрахте вече, че всичко ще бъде по точкова система. В тази връзка и уточнението, че ще има временно, крайно (за месеца) и крайно (за годината) класиране (по точки), видимо в пот. част. Победителите от месеците ще играят в шаблон (може същият) за годишната класация.

Разбира се и шаблона и класирането ще бъдат в табличен вид, като за непопълненият естествено ще има скала за всеки отговор.

Във връзска с цялата тази галимация ще имаме и следните бутони/менюта:

– победители на месеца, оказани брой точки
– майстори (или друго) най-добрите за през цялото време, подредени по точки – указани спечелени точки
– временна класация, виждат се шаблоните по време на играта през месеца с тяхното разположение по места според натрупаният брой временни точки (преди генералната класация за месеца) За „вип-овете” се виждат и самите отговори, останалите виждат само броя точки и името на играча чиято собственост е шаблона.
– дневен шаблон – вижда се непопълненият с отговори шаблон за самият ден, като самите въпроси се виждат само от регистрираните играчи. Дневният шаблон ще има валидност – например пуска се за популване в 10.00 и се спира в 18.00. На следващият ден се известяват резултатите (това към следващият бутон)
- резултати по дни – оказват се резултатите по шаблони за всеки един ден
– търсене – ще има търсене по дата и месец на шаблоните и тяхните резултати.
– годишната класация ще бъде играна само между месечните победители.


Мисля, че това е повече от достатъчно за определяне на цена.
Подробностите (ако има нужда) после с поелият ангажимента.


Интересуваме цена за:
Изработване само на системата
Системата +вграждане в готов (мой) хтмл
Системата+собствен хтмл (ваш)



Това е..даже бях прекалено подробен, но да е ясно какво търся..всъщност и запитаните програмери получиха подобно, така че ако някой ще прави нещо, нека не е само един хаха качеството нали се раждаше с конкуренцията :)
 
От: Търся.. за изработване на система

"качеството нали се раждаше с конкуренцията".Правилно "раждаШЕ" се качество, но проблема е,че сега се разжда изкуствено подбита цена, от която най-често има лошо обслужване, почти никаква коректност и некачествен(по-често е незавършен точно) продукт.

По темата: Имате ЛС с моето предложение.
 
От: Търся.. за изработване на система

Колко пари си отделил за такъв проект... не мисля, че такова нещо ще е толкова евтино и подръжката му разбира се, но мога да те препратя към точния човек, който мисля, че започна да прави нещо подобно ама не знам дали ще ти хареса!
 

Горе