tanipo Well-Known Member Рейтинг - 100% 16 0 0 30 Май 2011 #1 Има ли някой с тази услуга и какво точно включва. Аз мога да давам готовите уникални статии.
R ReminD Well-Known Member Рейтинг - 100% 34 0 0 30 Май 2011 #2 От: Търся: изработка на сателитки за БГ Тоест искаш някой да сложи title, да болдне статиите 2-3 пъти с keywords, да направи сайдбар някакъв в блогер за 1 минута и да ти го предостави? Развиване на сателитки или изработка само?
От: Търся: изработка на сателитки за БГ Тоест искаш някой да сложи title, да болдне статиите 2-3 пъти с keywords, да направи сайдбар някакъв в блогер за 1 минута и да ти го предостави? Развиване на сателитки или изработка само?
tanipo Well-Known Member Рейтинг - 100% 16 0 0 30 Май 2011 #3 От: Търся: изработка на сателитки за БГ Ми и аз не знам какво искам, не съм ползвал тази услуга до момента. Мога само да добавя че съдържанието е от мен. Искам да видя кой какво предлага като услуга.
От: Търся: изработка на сателитки за БГ Ми и аз не знам какво искам, не съм ползвал тази услуга до момента. Мога само да добавя че съдържанието е от мен. Искам да видя кой какво предлага като услуга.