Търся име за домейн или готов такъв за онлайн магазин за дрехи втора употреба

ivocity

New Member
здравейте. Търся да закупя домейн подходящ за онлайн магазин за дрехи втора употреба.една дума да е и да завършва на .сом или .bg Или някой който има идея за име ще му заплатя добре.моля на ЛС.мерси предварително
 
втораупотреба.bg
втора-употреба.com
втора-употреба.bg

все свободни ако обичаш домейни на кирилица
 
Изпращам ти идея за име ЛС, заплащането ще е на доверие ;)
 
Да предположим, че идеалния домейн е drehivtoraupotreba.com и е наличен. Защо такъв домейн би бил по-добър от dupalupa.com да речем (който наистина е наличен)? Винаги можеш да измислиш някое щуро име, което да не означава нищо в момента, но да има шанса да се възприеме добре за в бъдеще. И да не е констатация като това безлично "дрехи втора употреба". Все едно твоето име да е "Човек Двуръков Двукраков" :)

Само за пример ще дам някои думи, които някога за нас нищо не са означавали, а сега всеки знае какво са - торент, аватар, селфи, вайръл, меме (мийм). Даже и сложни имена на хора или марки - Шварценегер, Шумахер и т.н.

Ако сайта ти е скапан, каквото и име да му сложиш ще е все едно. Ако идеалните имена правеха продукта, всички щяхме да използваме като търсачка search.com, а не google.com. Повечето хора на планетата даже не знаят какво означава "google" :)
 
Мерси за отговора.искам да е една дума лесно запомняща се и да е интернационална. Ако имаш идеи ми пиши.коректен сам и ще ти заплатя за времето ти.
 
Наистина не си давай парите за глупости. От името на домейна нищо не зависи. Отдавна то не е с такава тежест пред Google. Пък и мисля, че този пост е шега. В избора на име не са необходими технически познания, че да се набира екип от хора да го измислят.
 
Да, няма никакво значение, може примерно да брандира tragya.bg звучно и кратко.

Дано само не реши да катери позициите в гугъл, че бая л.й.а ше трябва да изрине, но иначе домейнът няма значение..
 
Последно редактирано:
искам да е една дума лесно запомняща се и да е интернационална.
Домейни да искаш:
caesar17.com e свободен (22.80 лв. за 1 година)
caesar17.net e свободен (25.80 лв. за 1 година)
caesar17.org e свободен (25.80 лв. за 1 година)
caesar17.eu e свободен (16.80 лв. за 1 година)
caesar17.info e свободен (24.90 лв. за 1 година)
caesar17.online e свободен (22.80 лв. за 1 година. Цената за подновяване ще е 67.90 лв.)

great17.com e свободен (22.80 лв. за 1 година)
great17.net e свободен (25.80 лв. за 1 година)
great17.org e свободен (25.80 лв. за 1 година)
great17.eu e свободен (16.80 лв. за 1 година)
great17.info e свободен (24.90 лв. за 1 година)
great17.online e свободен (22.80 лв. за 1 година. Цената за подновяване ще е 67.90 лв.)

И тематичен:
secondhand17.com e свободен (22.80 лв. за 1 година)
secondhand17.net e свободен (25.80 лв. за 1 година)
secondhand17.org e свободен (25.80 лв. за 1 година)
secondhand17.eu e свободен (16.80 лв. за 1 година)
secondhand17.info e свободен (24.90 лв. за 1 година)
secondhand17.online e свободен (22.80 лв. за 1 година. Цената за подновяване ще е 67.90 лв.)

Искам кожени панталони добро качество като такса. Като за едър мъж. ;)
 
поста не е е шега.не е лесно да се измисли правилно име а то си е важно поне за мен. знам че тук има много креативни хора които могат да свършат работа.да е една дума лесно запомняща се . на мен много ми харесва blizoo който и да го е измислил за м тел.
 
ти раздумка какво име предлагаш ако имаш идеи някакви.виж само в нета какви имена са им дали на някои от онлине магазините и ще ти стане ясно.името има голямо значение повярвай ми.
 
blizoo е натрапено с много пари и реклама, за да ти харесва. Виж това да ли е свободно drehi2u или drehi4u, кой както иска така да си го превежда, като дрехи for you или като дрехи second use, все тая. Късмет!
 
Без да съм СЕО специалист мисля, че името на домейна няма тежест в класациите на Google. Не ми се рови да намеря 100 мита за СЕО. Ти по-скоро виж да не вземеЖ домейн, който да е с тежести пред Google, например да е бил банват някога или да е в Spam Blacklist.

Update: Много съм самокритичен :p
 
Последно редактирано:
малко по сериозно.да е една дума за предпочитане в женски род и да звучи добре международно.кой ще си сложи drehi2hand.нищо лично към това предложение обаче не е сериозно. търся някой който е супер криейтив и знам че има някой тук но както ще се окаже накрая ще опра до фирма .давам шанс на някой да се докаже. за да обясня колко съм сериозен проекта който искам да направя ще е около поне 200хил лева. така че моля по сериозно. ако не парите пак фирма ще ги прибере.радумка пиши ми на лс с какво се занимаваш ако искаш.
 
dressiada.com e свободен
 
Е това drehi2hand съдържа 1 дума на английски, 1 число и 1 дума на български. На мен поне не ми харесва, ама както казахме по-горе...

Blizoo в началото ми се струваше като шега. Май се появиха по време на едно световно и от раз почнаха да предлагат цифрова телевизия. И това лилаво... Повече подхожда на марка тоалетна хартия :D Няма да се изненадам ако се появи някой с името Dalekoo :)
 
get2hand.bg
 

Горе