Търся колега - партньор

warangel

Member
Разполагам с добре оборудван офис в центъра на Варна. Дейността ни като цяло е реклама, уеб дизайн, и поддръжка на наши онлайн магазини, което включва продуктова фотография, изпращане на пратки и т.н. От известно време се мъча да развия дейностите: печатна реклама, външна реклама и сувенирна реклама, но за жалост е доста слабо. Роди ми се идеята да си потърся колега с който да съсредоточим усилията си в развитието на дейността. Не държа бъдещия колега да прави инвестиции, да участва по какъвто и да е начин финансово, но държа на това да има желание за развитие и да знае кое, как и кога да се направи. Все пак е необходимо да има бизнес контакти, опит със софтуер за графична обработка, да умее да убеждава.
Незнам дали правилно описах това което търся, но за заинтересованите нека пишат.:)
 
Re: От: Търся колега - напртьор

Немога да редактирам грешката в заглавието напртьор - - > партньор

Оправено е вече. Чудех се дали да редактирам, че можеше да е някакъв вид професия или специалист, но проучих и нямаше такава дума. :) Успехи и до нови срещи. :)
 
От: Търся колега - партньор

Разгледай ми сайта и ако мислиш, че може нещо да измислим - свирни!

П.П. Позициите за външната реклама във Варна не са наши - на 20% сме, но имаме около Слънчев бряг и цяла южна България. Помисли и за рекламните видео стени и облепянето с рекламно фолио на високи сгради!
 

Горе