Търся, колега с сериозен трафик от G.

uni-web

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
6   0   0
Здравейте,

Колеги търся, колега със сериозен трафик от google, за съвместно начинание, и експеримент, аз също ще помагам с каквото мога от гледна точка на трафик.

Моля, ако има заинтересовани да ми пишат на лично, или в скайп!

Последно редактирано:
От: Търся, колега с сериозен трафик от G.

Е, всички ли ги е страх, или няма вече хора в БГ, с голям трафик от гугъл?

Къде? Ако искаш може тук направо в темата да разтръбя за какво иде реч? Ти можеш ли да предложиш сайт, с голям трафик от гугъл? Щото ако е за сайтове с по 200-300 посещения не ме интересуват?

Сподели малко за какво иде реч.

Напиши какво разбираш под голям. Колко посещение на месец минимум ? Ниша ? 200-300 посещения на ден малко ли е, много ли е и в зависимост от нишата ти ?

Смятам, че който и да иска да работите съвместно ще желае да знае поне това.

5-10+ к. на ден. Това са сериозни посещения от гугъл.

Напиши какво разбираш под голям. Колко посещение на месец минимум ? Ниша ? 200-300 посещения на ден малко ли е, много ли е и в зависимост от нишата ти ?

Смятам, че който и да иска да работите съвместно ще желае да знае поне това.

За, сега да. Всичко което ме питаш в темата можеше да ти го напиша на едно ls., но все-пак благодаря, че я дигаш.

За БГ ли само ?

От: От: Търся, колега с сериозен трафик от G.

Еми както ти казах мисля, че другите ще искат да ги знаят основните работи. Аз нямам толкова трафик, де да имах само...

Таргетирния трафик = $$$.

Който има такива посещения на дали ще ги остави ей така без да ги монетизира. По-добре напиши повече за идеята или кажи конкретно с какво ще съдействаш и какво ще получи другия, че да има на какво да откликне.

Успех...

За, сега да. Всичко което ме питаш в темата можеше да ти го напиша на едно ls., но все-пак благодаря, че я дигаш.

Всичко това можеше да го обясниш в 1-то мнение. Ако не се лъжа преди няколко дена четох една тема за някакви банери в които ти също искаше повече информация с 3-4 поста. Сега правиш същото нещо ;)

От: От: От: Търся, колега с сериозен трафик от G.

Между банер и това което имам и предлагам разликата е от земята до небето, така, че моля не ми сравнявай мненията от други теми, ако съм преценил, че мога да пусна на всички за какво иде реч, нямаше да искам някой да се свързва с мен.

Щях, да намеся и политиката, щото си те знам ама хайде ще замълча....

Всичко това можеше да го обясниш в 1-то мнение. Ако не се лъжа преди няколко дена четох една тема за някакви банери в които ти също искаше повече информация с 3-4 поста. Сега правиш същото нещо ;)

Аз, имах преди за жалост в момента нямам, ако имах нямаше да търся. ;) Идеята, и всичко останало, ако го споделя публично нали се сещаш какво ще се получи.

Както и да е, ако има желаещи можем да тестваме всичко и да се договорим как и какво ще правим от, там на после. ;)

Еми както ти казах мисля, че другите ще искат да ги знаят основните работи. Аз нямам толкова трафик, де да имах само...

Таргетирния трафик = $$$.

Който има такива посещения на дали ще ги остави ей така без да ги монетизира. По-добре напиши повече за идеята или кажи конкретно с какво ще съдействаш и какво ще получи другия, че да има на какво да откликне.

Успех...

Горе